Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

MÂNERE DE MOBILIER

( numărul de produse: 8 )

Mânerele pentru mobilă nu vor fi folosite doar în atelierele de bricolaj, permițându-vă să vă finisați singuri mobilierul asamblat. Ele reprezintă, de asemenea, un accesoriu pe care îl puteți schimba chiar dvs. în mobilierul existent, gata făcut. Adesea, doar schimbarea mânerului poate schimba complet stilul unui dulap sau al unei comode, poate adăuga un nou caracter și poate potrivi mai bine piesa de mobilier cu designul interior. De asemenea, un mâner de mobilă poate fi înlocuit dacă mânerul actual se deteriorează prin utilizare frecventă sau este deteriorat accidental.

 

MÂNERE DE MOBILIER - TRADIȚIONALE SAU MODERNE?

 

Mânerele de mobilă schimbă dramatic aspectul unui dulap, dulap sau bufet. Prin urmare, este extrem de important să le alegeți în funcție de stilul și schema de culori a mobilierului dumneavoastră. Mânerele mai decorative vor fi o alegere excelentă pentru mobilierul din lemn și camerele în stil vechi. Pe de altă parte, mânerele simple, fără niciun fel de decor, se vor potrivi bine cu dulapurile de culoare uniformă. Mânerele pentru dulapurile de bucătărie oferă funcționalitate printr-o formă confortabilă și un design decorativ, adesea foarte minimalist. Mânerele de mobilier încastrate sunt plăcute din punct de vedere estetic și sunt utilizate cu precădere la ușile glisante din lemn - permițând utilizarea lor fără probleme.

 

În cazul birourilor elegante, al cuferelor sau al dulapurilor elegante, o alegere interesantă ar fi utilizarea unui ciocănel ca mâner de mobilă - aspectul său tradițional și elegant va distinge eficient mobilierul și va completa designul interior. Cheia universală pentru mobilă va fi, de asemenea, o notă de finisare excelentă pentru mobilier. Produsul este rezistent la coroziune și la deteriorări mecanice. Ornamentarea cheii în diferite stiluri o face foarte potrivită pentru alte părți ale finisării încăperilor cu un stil similar.

 

Alegerea mânerelor de mobilier este foarte largă. Putem alege între modele, finisaje, precum și culori. Nuanțele de auriu și cupru fac ca încăperile să pară mai primitoare - în timp ce argintul și nichelul vor da interiorului un aer mai auster. O influență similară o are și finisajul mânerului de mobilă, care poate fi mat sau lucios.

 

BUTOANE DE MOBILIER CA ALTERNATIVĂ LA MÂNERE

 

În locul mânerelor tradiționale pentru mobilă, puteți folosi și butoane pentru mobilă, care vor schimba complet aspectul mobilierului dumneavoastră. Modele sferice sau ovale, precum și butoane originale din porțelan, imitație de cristal sau mânere în formă de flori, frunze sau picături - fiecare dintre ele vă va permite să creați un aranjament unic. Mânerele de mobilă sunt un element mic care are un impact foarte mare asupra aspectului final al infrastructurii unei încăperi - living, bucătărie, baie sau birou. Înlocuirea unui buton de mobilă vă permite să vă reîmprospătați complet mobilierul, iar prin utilizarea unor butoane din ceramică, puteți sublinia farmecul întregului interior într-un mod sofisticat.

 

Mânerele sunt o completare elegantă a mobilierului și creează o atmosferă mai confortabilă într-o cameră decât mânerele sau butoanele tradiționale. Modelele realizate din lemn sunt ideale pentru a fi folosite pe fronturile mobilierului stilizat. Ele sunt potrivite în special pentru sertarele înguste, unde mânerele obișnuite ar putea domina fața și ar putea copleși suprafața cu dimensiunea lor. Gama largă de culori, modele și materiale disponibile facilitează alegerea celui mai potrivit produs în funcție de gustul personal și de designul interior.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel