dulcețuri și murături

( numărul de produse: 59 )

BUTOAIE DE DECAPARE

 

Aproape nimeni nu-i place murătura poloneză tradițională. Varza sau castraveții sunt un plus excelent la cină sau ca o gustare. Cu toate acestea, murăturile din magazine nu sunt la fel ca cele făcute manual acasă. Pentru a face murături de casă, veți avea nevoie de un butoi de decapare din gresie, ceramică sau plastic.

 

Butoaiele disponibile la vânzare sunt rezistente la deteriorări mecanice și la umiditate și au mânere convenabile și capace etanșe pentru o manipulare convenabilă. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni - de la cele mai mici, cu o capacitate de 1l, 3l, 5l, de către 10l, 16lpână la butoaie de 25l sau chiar 40l! Astfel, vă puteți adapta alegerea butoiului la nevoile dvs. și puteți pune la murături câțiva castraveți pentru cină sau puteți stoca pentru întreaga iarnă.

 

Robust butoaie de gresie pentru murarea alimentelor în ciuda trecerii anilor, ele sunt încă folosite în multe case. Oalele din gresie naturală sunt cea mai sănătoasă alegere pentru prepararea murăturilor. Argilă de gresie nu reacționează cu alimentele și, prin urmare, este sigur și pentru persoanele care suferă de alergii. Folosind un butoi de gresie, putem pune la murat castraveți sau varză fără a folosi conservanți care nu sunt necesari pentru organismul nostru - se vor mură singuri în sucurile lor naturale, fermentate.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel