Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Program de loialitate | Kotarbau

Programul nostru de loialitate face cumpărăturile în magazinul nostru și mai atractive. Fiecare utilizator înregistrat în magazinul nostru poate acumula puncte pentru cumpărarea de produse, pentru a oferi feedback și pentru a se înscrie la newsletter-ul nostru. Depinde de tine pe ce îți cheltuiești punctele.

1 PCT pentru fiecare 10 RON cheltuiți

Câștigați puncte atunci când faceți cumpărături

Vom aprecia orice activitate pe care o faceți în magazin. Fiecare achiziție din magazinul nostru este recompensată cu puncte în cadrul Programului de loialitate. Numărul de puncte depinde de prețul produsului achiziționat. Atunci când efectuați o achiziție, primiți informații despre numărul de puncte acordate pentru achiziționarea unui anumit articol.

10 PCTE pentru fiecare aviz aprobat

Oferiți feedback despre produse

De asemenea, se obțin puncte pentru fiecare recenzie de produs aprobată de personalul magazinului. Puteți să vă dați cu părerea despre oricâte produse doriți să cumpărați.

Câte puncte am?

Puteți verifica câte puncte aveți accesând contul dvs. În secțiunea "Programul de fidelizare" veți vedea câte puncte aveți.

Cum să cumpărați produse cu puncte?

Conectați-vă la magazin și accesați cardul de produse disponibile pentru puncte. Faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a vedea toate produsele care sunt disponibile pentru puncte în magazinul nostru.

După introducerea fișei produsului, faceți clic pe butonul "Cumpărați cu puncte". Cumpărați alte produse adăugându-le în coș și plasați comanda urmând mesajele din magazin.
Butonul "Cumpărați cu puncte" este disponibil numai pentru bunurile pentru care aveți suficiente puncte pentru a le cumpăra.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2023-05-02
Super. Livrare rapida. Produse conform asteptarilor
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel