rotițe pentru mobilă

( numărul de produse: 39 )

ROȚI PENTRU MOBILĂ

 

Accesoriile potrivite fac ca mobilierul să fie mai funcțional și mai confortabil de utilizat. Astfel de accesorii includ roți pentru mobilăcare va fi apreciat în fiecare casă. Poate fi folosit pe o varietate de suprafețe - gresie, parchet, covoare, mochete, covoare.

 

Mobilier cu montaj roți sunt mult mai ușor de transportat și de mutat în și între camere. Datorită roților, este ușor de mutat scaunul sau patul atunci când se face ordine - când se aspiră sau se spală podelele sau dacă ceva cade accidental sub el. Mobilierul mobil există de foarte mult timp, iar utilizarea sa în spațiile domestice are multe beneficii. Mai ales că, în zilele noastre, oamenii se bazează pe un confort cât mai mare atât la domiciliu, cât și la locul de muncă. Rotile pentru mobilă va fi de neprețuit mai ales în bucătărie sau în baie. Acestea pot fi utilizate, de exemplu, pentru a organiza o bară care poate fi scoasă și retrasă în funcție de necesități. În baie, pe de altă parte, un dulap cu rotile poate fi ascuns în mod inteligent în spațiul de sub chiuvetă.

 

CUM SĂ ALEGEȚI ROTILELE POTRIVITE PENTRU MOBILIERUL DUMNEAVOASTRĂ?

 

Primul criteriu de selecție la achiziționarea rotile pentru mobilier este materialul de construcție. Rotițele în sine sunt, de obicei, fabricate dintr-un plastic durabil care nu va zgâria solul. La fel de importantă este și metoda de asamblare, care depinde de partea inferioară a segmentului de mobilier. Acestea pot fi roți cu fixare prin placă, șurub, filet sau manșon. Atunci când alegeți rotilele pentru mobilier, este important să verificați și capacitatea maximă de încărcare a acestora, care trebuie să fie adaptată la mobilierul în care urmează să fie montate rotilele. Un alt parametru este diametrul rotiței, care afectează și el estetica rezultatului final - o rotiță de mobilă nu trebuie să iasă prea mult în evidență pe fundalul mobilierului, așa că, cu cât mobilierul este mai mic, cu atât rotița trebuie să fie mai mică.

 

Asamblarea roților de mobilier este foarte simplă și nu necesită instrumente speciale - veți avea nevoie de șuruburi, un burghiu și roțile în sine cu plăcuțele care urmează să fie așezate. Pentru a menține înălțimea actuală a mobilierului, picioarele vor trebui îndepărtate, iar în locul lor va trebui marcat câmpul de roți.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Multumut
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel