canale cabluri

( numărul de produse: 3 )

Conductele de cabluri sunt utilizate pentru a direcționa și proteja cablurile electrice și de telecomunicații în interiorul clădirilor. Acestea sunt adesea folosite pentru a crea sau a renova instalațiile așezate pe pereții și plafoanele clădirilor rezidențiale, precum și ale celor industriale.

 

Acestea protejează perfect instalația electrică și, în același timp, nu strică estetica interiorului în care este amplasată instalația. Acestea sunt compuse dintr-un corp și un capac, care se montează prin presare. Ele pot fi fixate pe podea cu șuruburi sau cu bandă adezivă dublă față. Conductele pentru cabluri sunt foarte ușor de păstrat curate. De asemenea, ele pot fi vopsite pentru a se integra în mediul înconjurător.

 

O conductă de cabluri încastrată este soluția ideală atunci când într-o încăpere există o mulțime de cabluri diferite, cum ar fi cele conectate la televizor - cabluri de alimentare, cabluri HDMI sau cabluri de antenă. Instalarea sa este foarte simplă și nu necesită unelte suplimentare sau cunoștințe de specialitate.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Foarte calitative!
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel