Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

SPĂLĂTORIE AUTO ȘI PRODUSE CHIMICE

( numărul de produse: 21 )

PERIE DE CURĂȚARE SAU BURETE?

 

Spălarea propriei mașini este, pentru mulți, modalitatea ideală de a se relaxa sâmbăta și de a se bucura de aer liber, mai ales când vremea este frumoasă. În teorie, spălarea unei mașini nu este dificilă - tot ce aveți nevoie este apă, un aparat de spălat cu presiune, un șampon bun (evitați lichidul de spălare) și, în cele din urmă, ceară și ștersul uscat. Cu toate acestea, pentru a curăța mașina în profunzime, inclusiv în diferitele colțuri și colțișoare, este important să vă gândiți ce să alegeți pentru a nu zgâria vopseaua - o perie sau un burete.

 

PERIE: Unii spun că poți zgâria o mașină doar cu o perie, nu și să o speli. Dacă nu alegem peria potrivită, acest lucru se va întâmpla de fapt. O perie cu perii tari din materiale nepotrivite nu va face decât să dăuneze vehiculului nostru. Prin urmare, atunci când decidem să cumpărăm o perie pentru spălarea unei mașini, trebuie să alegem în primul rând una care are peri moi și dense - de preferință din plastic. De asemenea, peria trebuie să fie curată, fără nisip sau alte particule care să ajungă între peri - iar acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, dacă peria cade pe jos. Trebuie să fie spălată în mod regulat, iar când se uzează, se întărește și se deformează, trebuie înlocuită cu una nouă. De multe ori nu acordăm atenție mânerului periei - acesta ar trebui să fie finisat cu un material moale (de preferință din cauciuc), astfel încât, dacă suntem neatenți în timpul curățării, să nu zgârie vopseaua mașinii.

 

SPONGE: Buretele este instrumentul preferat pentru spălarea mașinilor. Avem mai multă încredere în ea decât în perie, dar nu uitați că, atunci când o neglijăm, aceasta poate deteriora caroseria vehiculului nostru. Mai presus de toate, buretele trebuie să fie curat și trebuie spălat bine după fiecare utilizare sau cădere pe jos. Suprafața poroasă a buretelui este plină de găuri mici în care praful și nisipul pot pătrunde foarte ușor. Așadar, nu uitați să clătiți frecvent buretele și atunci când spălați mașina - de preferință într-o găleată separată, dedicată.

 

O alternativă comună și apreciată la perii și bureți sunt produsele din microfibre. Ele pot lua forma unui burete sau a unei mănuși.

 

CAR HOOVER

 

Un aspirator este o piesă esențială de echipament atât acasă, cât și în mașină. Dacă nu vă place să folosiți aspiratoarele de mașini disponibile la spălătorii auto, atunci ar trebui să luați în considerare cumpărarea unuia. Unele aspiratoare oferă, în plus, o funcție de spălare a tapițeriei, care poate fi realizată cu o perie cu aburi sau de spălare. Atunci când alegeți un aspirator auto, merită să optați pentru modelele fără fir cu baterie, care sunt mult mai convenabile de utilizat. De asemenea, este o idee bună ca aspiratorul pe care îl alegeți să aibă suficientă putere pentru a scoate murdăria înghesuită în diverse colțuri și crăpături. Acest lucru va necesita ceea ce se numește "crevase", adică vârfuri adecvate sau perii fine. Aceste accesorii pot fi achiziționate separat, trebuie doar să alegeți setul potrivit de duze și accesorii pentru modelul dumneavoastră de aspirator.

 

COSMETICA AUTO

 

Atunci când alegeți produse cosmetice pentru curățarea caroseriei, a tapițeriei, a ecranelor sau a altor suprafețe din mașină, este important să analizați compoziția acestora pentru a nu afecta elementele de care se ocupă. Șervețelele lucioase pentru tabloul de bord ar trebui să neutralizeze efectul câmpului electrostatic și, în același timp, să împiedice acumularea de praf. Lichidul de curățare utilizat nu trebuie să fie gras sau pe bază de alcool, deoarece acesta ar putea deteriora suprafețele.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel