elemente de montaj și alte accesorii

( numărul de produse: 152 )

RUBRICĂ

 

ELEMENT INDISPENSABIL PENTRU MONTAREA PE PANOURILE DE GARD

 

Atunci când planifică împrejmuirea proprietății lor, mulți oameni aleg garduri metalice. Metalul este un material robust și, în același timp, maleabil, care, dacă este protejat corespunzător, va rezista la intemperii și la coroziune. Componentele necesare pentru instalarea acestui tip de împrejmuire vor fi deschiderile, stâlpii și, de asemenea, diferitele dispozitive de fixare pentru panouri de grădină - printre altele cleme.

 

Componentele corecte de fixare a panourilor de grădină formează baza unui gard stabil și chiar și cele mai mici părți individuale joacă un rol important. Cleme pentru garduri metalice permit conectarea permanentă a panourilor de gard individuale între ele. Unele sunt concepute doar pentru un anumit tip de panou, dar majoritatea acestor produse sunt universal aplicabile. Cleme sunt vândute cu șuruburi pentru o instalare ușoară.

 

 

Printre ofertele de vânzare se regăsesc trei tipuri de cleme, acestea fiind: cleme intermediare, cleme de pornire și colț.

 

 

cleme de pornire este plasat la începutul și la sfârșitul gardului, deoarece are doar un singur suport de montare.
cleme intermediare sunt utilizate pentru a îmbina două panouri adiacente.
suporturi de colț sunt potrivite pentru a construi în colțurile unui gard, deoarece cele două mânere sunt poziționate în unghi drept unul față de celălalt.

 

CÂRLIGE DE UȘĂ

 

Cârlig de ușă este un element de construcție de mici dimensiuni, care este potrivit pentru securizarea ușilor de dulapuri și, de asemenea, ca încuietoare de ușă interioară, de exemplu în toalete. De asemenea, poate fi folosit pentru a bloca intrarea într-o cameră de serviciu sau într-o zonă de depozitare. Cârlig este foarte ușor de instalat și nu necesită unelte speciale. Poate fi atașat rapid la substratul dorit.

 

 

Fabricat din oțel, este rezistent la deteriorare, iar acoperirea placată cu nichel îi conferă proprietăți anticorozive. Prin urmare, poate fi utilizat și în aer liber, în magazii de grădină, magazii de lemne sau într-o cameră neîncălzită pentru unelte de grădină. Cârlig de ușă împiedică în mod eficient ușile să se deschidă singure și va dura mulți ani.

 

ZĂVOARE PENTRU OBLOANE

 

Principalul avantaj zăvoare pentru obloane este versatilitatea lor - acestea vor funcționa indiferent de forma și modelul de obloane, ceea ce face ca instalarea acestei îmbunătățiri să fie fără probleme. Produs estetic zăvorul oblonului se va potrivi bine cu multe interioare. Combinația dintre funcționalitate și atenția acordată esteticii sunt cele mai importante caracteristici ale produsului. O caracteristică la fel de importantă este durabilitatea ridicată, deoarece încuietorile sunt fabricate din materiale rezistente la diferite tipuri de deteriorări, la lumina soarelui, rugină sau sare. Rezultă un zăvor care își va dovedi valoarea în utilizare timp de mulți ani de acum încolo.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Produse de top multumim
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel