accesorii pentru role

( numărul de produse: 8 )

Atunci când pictați pereți sau plafoane cu o rolă de vopsea, este important să aveți și accesorii fără de care nu se poate efectua lucrarea planificată.

 

Printre accesoriile esențiale pentru rolele de vopsit se numără:

Mânere pentru role de vopsit - în comerț sunt disponibile consumabile pentru role cu diametre interne diferite. Prin urmare, este necesar să se monteze un mâner cu dimensiunile potrivite, astfel încât rola să se potrivească pe el și să nu fie prea liberă. În plus, mânerul se poate deteriora, așa că merită să aveți unul în plus în stoc, astfel încât să nu fiți nevoit să întrerupeți activitățile pe care le-ați început deja.
Stâlpi telescopici pentru role - Prin utilizarea unui stâlp telescopic pentru role, rola de vopsit va ajunge mult mai sus pe suprafețele de vopsit. Acest lucru este deosebit de convenabil atunci când pictați tavane, încăperi înalte sau când persoana care face lucrările de vopsire este relativ scundă. De multe ori, o prăjină telescopică va elimina necesitatea de a desfășura o scară pentru a picta pereți mari.
Tăvițe și grile de vopsea - Aceste recipiente din plastic facilitează preluarea și distribuirea uniformă a vopselei pe rolă, ceea ce are un impact direct asupra rezultatelor finale la vopsire și asupra calității lucrării.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Produse de top multumim
2024-09-08
Multumut
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel