cărucioare și suporturi pentru furtunuri

( numărul de produse: 5 )

Cărucioare și suporturi pentru furtunuri sunt un accesoriu de grădină foarte practic. Acestea sunt folosite pentru a depozita furtunurile, astfel încât să nu se încurce și să fie întotdeauna gata de utilizare. Unele modele au un sistem de retragere automată, ceea ce facilitează și mai mult strângerea furtunului după ce se termină udarea. Căruciorul pentru furtunuri de grădină vă oferă posibilitatea de a înfășura rapid și eficient furtunul utilizat pentru irigarea gazonului și a plantelor dvs. Puteți opta pentru un produs independent sau îl puteți conecta permanent la peretele casei. Designul pivotant înseamnă că furtunul poate fi înfășurat înapoi pe cadru în cel mai scurt timp. Cărucioarele sunt fabricate din materiale rezistente la umiditate, căldură și radiații UV, precum și la factori mecanici.

 

Irigarea adecvată a grădinii este deosebit de importantă primăvara și vara, când este foarte cald pentru perioade lungi de timp și precipitațiile sunt insuficiente. Dacă nu furnizezi plantelor cantitatea potrivită de apă, nu te poți baza pe un gazon des și o vegetație frumoasă. Furtun de grădină este o piesă indispensabilă, iar un cărucior sau un mâner facilitează manipularea și depozitarea acestuia. Suportul pentru furtun poate fi confecționat din plastic rezistent sau din metal. Este montat pe perete și cablul este înfășurat pe el. Este alegerea ideală atunci când furtunul de grădină nu este foarte lung. Dacă aveți o grădină spațioasă, veți avea nevoie de un furtun de grădină cu o lungime mult mai mare - aici un cărucior va fi mult mai bun pentru depozitare, permițându-vă să transportați convenabil furtunul în orice parte a grădinii. Sunt recomandate în special modelele cu ghidaj, care facilitează înfășurarea furtunurilor.

 

CĂRUCIOARE DE GRĂDINĂ

 

După utilizare, furtunurile trebuie rulate și depozitate în garaj sau atelier, astfel încât să nu aglomereze spațiul și să nu fie deteriorate accidental. Cărucior pentru furtun de grădină este o soluție convenabilă pentru această problemă. Permite ca furtunul să fie înfășurat convenabil pe o rolă în interiorul căruciorului și să fie derulat fără probleme. Pentru stroboscoapele grele și lungi, este recomandabil să alegeți un cărucior din metal acoperit cu zinc pentru a preveni coroziunea. Plasarea unui furtun lung sau a mai multor furtunuri pe un cărucior din plastic va exercita o presiune considerabilă asupra structurii mai puțin durabile, ceea ce ar putea duce la ruperea acesteia. Marele avantaj al cărucioarelor din plastic, pe de altă parte, este greutatea lor redusă, care joacă un rol semnificativ atunci când trebuie să mergem cu furtunul în multe colțuri ale grădinii. Cu toate acestea, aceste cărucioare sunt cele mai puțin rezistente la sarcini și trebuie să se ia în considerare posibilitatea de a le deteriora în cazul în care furtunul este înfășurat prea lung și greu.

 

RAFTURI PENTRU FURTUNURI DE GRĂDINĂ

 

Ca o alternativă la cărucioare, există rafturi convenabile pentru scule care pot fi atașate la perete în garaj, atelier sau în afara clădirii. Suportul pentru furtun de grădină oferă acces convenabil la accesoriu și îl menține în ordine. Este o opțiune bună pentru depozitarea unor cantități mai mici de suspensie, care pot fi rulate cu ușurință folosind doar mâinile.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Totul a fost perfect!
2024-09-08
Multumut
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel