role și consumabile

( numărul de produse: 64 )

ROLE ȘI STOCURI

 

Pictura oricărui interior va merge rapid și fără probleme dacă aveți doar rolele de vopsea potrivite. Acestea includ produse adecvate pentru aplicarea diferitelor tipuri de preparate.

 

PENSULĂ SAU ROLĂ - O ALEGERE IMPORTANTĂ

 

Când ne pregătim să începem să pictăm, ne întrebăm ce instrument să alegem în acest scop. Pensule excelent pentru acoperirea suprafețelor fine, dar nu este o alegere bună pentru suprafețe mai mari de vopsit. Cea mai bună soluție pentru suprafețele mari (pereți, tavane) este rola de vopsit, care, datorită rolei rotative, vă permite să le vopsiți rapid, cu relativ puțin efort. Rola pentru vopsea de perete are o rolă mai lungă, iar mânerul său poate fi de diferite dimensiuni. Pe de altă parte, o rolă pentru vopsirea tavanului ar trebui să aibă un mâner lung, astfel încât să nu trebuiască să folosiți o scară - rolele telescopice sunt recomandate în special. Dacă alegeți rola potrivită, puteți picta peretele cu orice tip de vopsea. Pe de altă parte, o rolă de adeziv va ajuta la răspândirea adezivului, de exemplu, înainte de montarea tapetului. Un tip interesant de rolă este rola cu structură, cu care puteți crea efecte interesante și originale pe pereți sau tavane. De asemenea, sunt disponibile la vânzare role speciale pentru fațade.

 

ROLE DE VOPSIT ȘI LĂCUIT

 

Alegerea rolei de vopsea depinde, de asemenea, de produsul de vopsea pe care intenționați să îl utilizați. Arbori blănos excelent pentru aplicarea vopselelor de emulsie, acrilice și latex. Rola pentru vopsele acrilice ar trebui să aibă peri medii sau fini - numai atunci stratul de vopsea de pe suprafață va avea o grosime suficientă. Pe de altă parte, o rolă de vopsea latex poate fi făcută din sintetic perii sau natural fleece. De asemenea, se poate folosi o rolă de sfoară, care va da cel mai bun efect de acoperire. Pentru smalț, lac sau rășină, cel mai bine este să alegeți o rolă de catifea, iar pentru vopsele adezive rolă cu acoperire poliacrilică. Rola de emailare poate fi, de asemenea, realizată din microfibre, sau bureți. Există, de asemenea, role cu particule de teflon dedicate vopselelor pe bază de solvent și lacurilor pe bază de apă.

 

SELECTAREA ROLEI PENTRU TIPUL DE SUPRAFAȚĂ CARE URMEAZĂ SĂ FIE VOPSITĂ

 

Pentru ca vopsirea pereților și a tavanelor să aibă efectul dorit, este important să alegeți instrumentul de vopsire potrivit pentru substrat. Rolele cu peri scurți răspândesc mai bine vopseaua pe o suprafață uniformă și netedă (role de catifea, role de teflon, role acoperite cu poliester). Pentru substraturile aspre, este mai bine să alegeți role cu o grămadă mai lungă, care va umple eficient toate colțurile și crăpăturile cu emulsie. Dacă aplicați emulsia rapid, o rolă cu o lățime și un diametru mari va funcționa bine; pentru o muncă mai precisă, merită să alegeți o rolă cu un cartuș mai îngust, care vă va permite să pictați cu precizie în colțuri și în zonele greu accesibile.

 

 

Atunci când alegeți o rolă de vopsit, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că aceasta previne picurarea vopselei, nu creează dungi și permite aplicarea uniformă a produsului. Este bine dacă rola este potrivită pentru schimbarea cartușelor și are un mâner la îndemână pentru un confort sporit. Datorită posibilității de a schimba cartușele, vom avea posibilitatea de a adapta unealta la necesitățile actuale prin înlocuirea doar a părții de lucru.

 

 

Atenția este atrasă de finisajul seturi de role de vopseacare constau, de obicei, dintr-un mâner și mai multe tipuri de role. Achiziționarea unui astfel de kit face posibilă pictura pe diferite suprafețe și cu diferiți agenți. Este esențial să nu uitați să înlocuiți rola; numai o rolă bună și neuzată va garanta un efect de acoperire perfect. Uneori este suficient să spălați rola și apoi să o folosiți din nou. Cu toate acestea, adesea, agentul opac face ca rola să fie un instrument de unică folosință și își pierde proprietățile după prima utilizare. Atunci când observați primele semne de acoperire slabă - dungi, goluri, reziduuri de peri pe perete - înlocuiți rola și ruloul.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Totul a fost perfect!
2024-09-03
Produse de calitate, livrare promptă!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel