ghivece pentru răsaduri

( numărul de produse: 5 )

Descoperiți gama noastră extinsă de ghivece de flori care nu numai că ajută plantele să crească în mod corespunzător, dar diferitele versiuni vor fi potrivite pentru specii de plante cum ar fi roșiile sau cartofii. Vă oferim ghivece realizate din materiale durabile și rezistente la intemperii, pentru a garanta o utilitate de lungă durată.

 

Ghivecele de cultivare a cartofilor sunt ideale pentru balcon sau terasă și vă permit să vă creați propria bucată de cultură organică chiar și în centrul orașului. Designul inteligent bazat pe două ghivece asigură o creștere optimă a tuberculilor. Unul dintre ghivecele semi-deschise acționează ca un coș pentru cartofii în creștere. Celălalt protejează planta de influențele externe.

 

Oala noastră este o soluție inovatoare, caracterizată prin simplitatea construcției sale. Plantarea legumelor nu a fost niciodată atât de ușoară, iar recoltarea lor, și mai banală.

 

Pregătiți tuberculii de cartofi.
Turnați substratul în ghiveci.
Așezați cartoful în el și ați terminat.
În câteva săptămâni, vă puteți bucura de o recoltă de cartofi noi!

 

Ghiveciul pentru cultivarea cartofilor este o soluție excelentă pe care o puteți folosi pe tot parcursul anului.

 

Ghivecele pentru cultivarea roșiilor sunt o altă opțiune pentru fanii autogrădinarii și grădinăritului. Acestea au inele care susțin planta în timpul creșterii și fructificării. Ghiveciul înalt face posibilă cultivarea roșiilor pe pervazul ferestrei, pe balcon sau pe terasă. Este echipat cu un fund care drenează rădăcinile și inele susținute de tije, pe care le puteți extinde la înălțimea dorită pe măsură ce tufa de roșii crește.

 

Dacă apreciați fructele și legumele organice, atunci veți aprecia ghiveciul pentru cultivarea roșiilor. Cu ghiveciul nostru, puteți cultiva roșii oriunde aveți nevoie, fără a avea o parcelă sau o grădină.

 

Ghiveciul de cultivare a roșiilor vă va servi pentru mai multe sezoane, oferindu-vă posibilitatea de a cultiva exact soiul de roșii care vă place. De asemenea, poate fi folosit pentru a cultiva și alte legume sau fructe.

 

Un accesoriu excelent pentru a facilita cultivarea roșiilor este manșonul din folie, care formează o mini-serră pe ghiveci. Dimensiunea sa este potrivită pentru ghivece, iar instalarea cu un băț este foarte simplă. O gaură în capac permite introducerea furtunurilor de udare, astfel încât să nu fie nevoie să deschideți folia, care creează un microclimat pentru plantă, la fel ca o seră profesională. ghiveciul pentru cultivarea roșiilor va dura mai multe sezoane, oferindu-vă posibilitatea de a cultiva exact soiul de roșii pe care îl doriți. Acestea pot fi folosite și pentru a cultiva alte legume sau fructe.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Produse de top multumim
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel