furtunuri și racorduri flexibile

( numărul de produse: 10 )

Furtunurile sunt o parte esențială a sistemului de apă. Ele sunt un accesoriu necesar, printre altele, pentru a conecta o mașină de spălat rufe sau o mașină de spălat vase. Furtunurile pentru apă caldă sau rece sunt disponibile la vânzare. Furtunurile de apă fac posibilă conectarea la apă nu numai a aparatelor electrocasnice, ci și a robinetelor de lavoar sau de baie. Acestea sunt mai flexibile decât țevile și, prin urmare, sunt mai ușor de amplasat în nișe și colțuri înguste, de exemplu în spatele unei mașini de spălat. Sunt foarte rezistente la scurgeri și rezistente la apă și la presiune ridicată.

 

Atunci când conectați o mașină de spălat rufe sau o mașină de spălat vase la alimentarea cu apă, cel mai bine este să alegeți furtunuri foarte flexibile din polipropilenă. Cu acestea, furtunul poate fi îndoit în voie și poate fi ascuns într-un dulap sau într-un dulap încorporat. Acest lucru economisește spațiu și oferă camerei un aspect estetic plăcut, care nu poate fi distrus de piese sanitare proeminente. Asamblarea furtunului de cauciuc este foarte simplă și rapidă, astfel încât aceasta este o economie suplimentară de timp. Furtunurile de scurgere sunt, de asemenea, adesea prevăzute cu umerașe practice, permițând ca furtunul să fie agățat în partea din spate a aparatului. Acest lucru permite o mai bună utilizare a spațiului liber.

 

Furtunurile de conectare pentru apă caldă și rece sunt fabricate din oțel inoxidabil. De asemenea, acestea au capace din alamă nichelată. Acest lucru înseamnă că durabilitatea și rezistența la coroziune sunt garantate. Aceste furtunuri sunt flexibile și extensibile, ceea ce facilitează instalarea sistemului fără să vă faceți griji cu privire la durabilitatea acestuia. Furtunurile de apă sunt de obicei fabricate din cauciuc împletit din metal. Furtunul ondulat pentru robinete se caracterizează prin durabilitate și rezistență foarte mare la apă. Ondulația întărește în plus structura furtunului și îl face mai dens. În cazul furtunurilor, tipul de clemă de la capătul furtunului este, de asemenea, important, deoarece determină gradul de etanșeitate al conexiunii. Se recomandă în special clemele încrucișate formate din trei segmente.

 

Atunci când alegeți un furtun, trebuie să se țină cont și de lungimea acestuia - nu trebuie să fie prea scurt și prea strâns, deoarece instalația ar putea apoi să aibă scurgeri. În același timp, furtunul nu trebuie să fie prea liber, deoarece acest lucru îi va reduce durata de viață. Și nu uitați - cu cât spațiul este mai mic, cu atât furtunul trebuie să fie mai flexibil. Alegerea ideală pentru spațiile mici este un furtun cu cot, care permite ca mașina de spălat să fie împinsă cât mai departe posibil după instalare.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel