alte accesorii pentru baie

( numărul de produse: 5 )

Asigurați-vă că baia dvs. este echipată complet și că niciun detaliu nu este neglijat. Pentru ca baia dvs. să fie pe deplin funcțională, pe lângă echipamentul de bază, cum ar fi toaleta, dușul sau cada de baie și chiuveta, sunt la fel de importante și echipamentele mai mici.

 

Scaunele de baie se numără printre cele care sunt foarte utile și care facilitează mult utilizarea băii; acestea îi vor ajuta în special pe copii să folosească lavoarul. De asemenea, sunt o soluție convenabilă atunci când se ajunge la obiectele aflate deasupra raftului din baie și atunci când se efectuează proceduri de îngrijire.

 

Un alt accesoriu esențial pentru a asigura o utilizare fără probleme a toaletei este un împingător de chiuvetă. O chiuvetă sau o țeavă de scurgere înfundată se poate întâmpla în timpul utilizării zilnice. În astfel de cazuri, este o idee bună să aveți la îndemână un curățător de țevi pentru a ajuta la eliminarea blocajului și pentru a vă permite să continuați să folosiți accesoriul.

 

În cazul toaletelor din spațiile publice, pe ușă există, de asemenea, panouri care indică pentru ce gen este toaleta. Acest lucru este, de asemenea, foarte convenabil pentru birouri și locuri de muncă.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
2024-09-07
Sunt mulțumită de comanda pe care am primit-o
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel