SFEȘNICE ȘI FELINARE

( numărul de produse: 30 )

FELINARE ȘI FELINARE PENTRU CASĂ ȘI GRĂDINĂ


Felinarele și felinarele pentru casă și grădină sunt un element decorativ atractiv al interioarelor noastre, precum și al grădinilor, balcoanelor sau teraselor. Completate cu lumânări, acestea vor crea o atmosferă atmosferică în timpul serilor petrecute acasă. De asemenea, ele adaugă farmec decorului și în timpul zilei, dar pe lângă funcția decorativă, pot fi și un element foarte practic. Deplasarea în grădină sau așezarea la masă pe terasă sau în foișor va fi mult mai ușoară și cu siguranță mai sigură atunci când sunt însoțite de felinare aprinse.

 

Felinarele și felinarele diferă nu doar prin dimensiuni sau culoare, ci și prin materialul din care sunt confecționate. Putem alege de la produse moderne din metal și sticlă, precum și felinare din rattan, tipice pentru grădină, sau felinare atmosferice din lemn și ceramică, care se vor potrivi perfect în aranjamentele în stil provensal sau rustic. Alegerea este foarte mare, astfel încât veți găsi cu ușurință cel mai potrivit produs pentru dumneavoastră.

 

După ce ați cumpărat felinarul, tot ce trebuie să faceți este să puneți o lumânare în el pentru a-l folosi și a-l face plăcut ochiului. Nici aici nu duce lipsă de opțiuni: o lumânare cilindrică, groasă și masivă, sau poate una mai mică și mai îngustă? Oricare dintre ele va funcționa perfect, la fel ca și o lumânare mică de tip tealight sau o lumânare LED fără flacără.

 

SFEȘNICE PENTRU FIECARE INTERIOR


La fel ca felinarele și torțele, suporturile de lumânări sunt un accesoriu foarte eficient care va crea o compoziție coerentă împreună cu o lumânare. Alegerea suporturilor de lumânări este cu adevărat enormă! De la varietatea de forme și culori, la materialele de construcție, cum ar fi lemnul, metalul, plasticul sau sticla, până la scopul formei pentru tipul de lumânare.

 

Multitudinea de suporturi de lumânări disponibile la vânzare face posibilă asortarea perfectă a acestui accesoriu la interioarele noastre sau contrastul eficient al designului minimalist al spațiilor moderne cu forme eficiente. Poate că sunteți un fan al culturii civilizațiilor antice - un suport de lumânări construit după modelul unei coloane dorice aduce perfect în minte arhitectura antică. O propunere la fel de interesantă, care vă va duce cu gândul la alte vremuri, vor fi sfeșnicele originale sub formă de vitralii. Atunci când o lumânare este aprinsă în ele, efectul este, fără îndoială, fenomenal. Pentru cei care apreciază soluțiile neconvenționale, recomandăm sfeșnicele în forme mai extravagante - poate că un sfeșnic în formă de sculptură sau de animal va ilumina cel mai eficient spațiul unui living sau al unui dormitor? Un astfel de adaos nu va trece cu siguranță neobservat.

 

Pe lângă suporturile de lumânări pentru lumânări mari, există o varietate de suporturi pentru lumânări de tip tealight la vânzare. Acestea sunt un element decorativ minunat și minimalist, care funcționează literalmente oriunde - în dormitor, în camera de zi, în baie, în grădină sau pe terasă sau balcon. Acestea vor crea rapid o dispoziție unică și romantică, motiv pentru care ar trebui să obțineți suporturi de lumânări la fel de originale pentru ele. Dacă vrei să optezi pentru minimalism, cel mai bine vor funcționa suporturile simple de lumânări din sticlă, care se potrivesc subtil în orice tip de aranjament. Pentru o punere în evidență mai izbitoare a produsului, vă recomandăm să optați pentru suporturi de lumânări din sticlă colorată, cu modele și forme diferite. Acestea pot fi joase sau înalte pe un picior, cu spațiu pentru o lumânare de ceai sau mai multe.

 

O opțiune interesantă sunt suporturile de lumânări din lemn, care formează un duo neobișnuit atunci când sunt asociate cu o lumânare. Acestea se armonizează perfect atât cu interioarele rustice, cât și cu cele moderne. Ele pot semăna cu cutii de lemn fără închizătoare de sus și au decupaje în formă de inimi, fluturi sau alte modele. Acest tip de produse reprezintă, de asemenea, o idee de cadou ideală pentru persoanele care apreciază obiectele realizate din materiale naturale, brute.

IdoSell Trusted Reviews
4.46 / 5.00 52 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel