Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

GREBLĂ

( numărul de produse: 86 )

Greblă se numără printre uneltele de grădină indispensabile - utile atât într-o grădină mică, cât și într-o grădină mare sau într-o parcelă. Facilitați lucrările de curățenie pentru schimbările de sezon, îndepărtarea vegetației nedorite, a frunzelor căzute sau a ierbii tăiate. Cu ajutorul acestora se poate curăța gazonul de orice reziduu (m.în. buruieni, crengi mici), astfel încât nimic să nu acopere iarba sau să interfereze cu creșterea sănătoasă a acesteia. Greblă de asemenea, acestea sunt utile atunci când se lucrează în straturi, pentru a grebla solul în vederea pregătirii acestuia pentru cultivarea legumelor și a ierburilor și pentru a afâna solul înainte de a semăna semințe sau de a planta bulbi.

Primăvara, odată cu greblă solul poate fi pregătit pentru plantare și proprietatea poate fi curățată de resturi după perioada de iarnă. În timpul verii, grebla va fi un instrument neprețuit pentru a strânge iarba uscată și tăiată, precum și buruienile smulse în timpul întreținerii plantelor. Dacă aveți o grămadă de compost, o greblă este perfectă pentru a întoarce resturile aruncate în ea, pentru a îmbunătăți circulația aerului și a accelera procesul de obținere a îngrășământului natural. În toamnă, la rândul său, cu greblă curățați frunzele căzute pentru ca grădina să arate mai plăcut din punct de vedere estetic.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel