ștergătoare

( numărul de produse: 63 )

Covor de ușă are rolul de a opri murdăria adusă pe tălpile pantofilor și are, de asemenea, o funcție decorativă - este unul dintre primele lucruri pe care le văd vizitatorii atunci când vin în vizită. Un bun plus pentru un covor de ușă sunt speciale panouri de scurgerepe care pot fi așezate încălțămintea pe timp de ploaie sau zăpadă, astfel încât apa să se scurgă într-un singur loc, în loc să se adune pe suprafața podelei.

 

Covorașul este folosit practic în fiecare zi - ieșim din casă pentru a merge la serviciu, pentru a duce gunoiul sau pentru a merge la cumpărături sau la o plimbare. Datorită utilizării frecvente, covorașul trebuie să fie fabricat din materiale durabile și de lungă durată, astfel încât aspectul și funcționalitatea sa să nu se deterioreze în timp. La covor de intrare este recomandabil să alegeți un model de cauciuc care să fie deosebit de rezistent la umiditate și ușor de curățat. Puteți alege un model cu deschideri, care este ales în special adesea pentru clădirile publice. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că, în acest caz, murdăria se scurge pe podea, ceea ce presupune o curățare suplimentară. Modelele cu file de cauciuc neregulate, dispuse în modele, sunt, de asemenea, o alternativă bună - acest tip de preș curăță în plus pantofii de murdăria ascunsă, de exemplu, între canelurile din talpă.

 

Un alt tip este covorașele cu fibre de nucă de cocos - acesta este cel mai frecvent utilizat material natural. Acestea sunt de obicei combinate cu cauciuc sau PVC pentru a oferi un strat inferior antiderapant și pentru a lega mai bine fibrele între ele. În cazul preșuri de nucă de cocos murdăria nu intră sub ștergătorul de parbriz, iar pentru a-l curăța, este suficient să îl ștergeți. Ele sunt, de asemenea, mare pus pe partea de intrare din grădină - acestea vor fi mai plăcut pentru picioarele goale în timpul verii decât covorașele de cauciuc. Foarte populare sunt covorașe din plasticcare seamănă cu o țesătură de covor. De obicei, se utilizează polietilenă sau polipropilenă, uneori și nailon. De asemenea, acestea au un strat suplimentar de cauciuc sau PVC pe partea inferioară pentru a crea o suprafață antiderapantă.

 

Alegerea covorașelor disponibile pentru vânzare este cu adevărat vastă - nu numai în ceea ce privește materialul de construcție, ci și în ceea ce privește designul. Acestea sunt m.în. clasic, simplu covorașe în culori stinse, precum și modele colorate, cu forme interesante, desene sau inscripții amuzante. Covorașe decorative vor atrage, de asemenea, ochiul vizitatorilor. O opțiune convenabilă este de a cumpăra un covoraș de pe o rolă, unde avem o lățime specifică a produsului și lungimea acestuia poate fi deja selectată în funcție de nevoile individuale. Acest lucru este ideal dacă doriți să folosiți spațiul la o ușă neobișnuită (de exemplu, o ușă de terasă sau o ușă de intrare cu două foi). Cu toate acestea, în cazul ștergătoarelor de metrou, nu avem o gamă la fel de largă de modele ca în cazul modelelor obișnuite.

 

TĂVI DE SCURGERE A PANTOFILOR

 

Atunci când intrați în casă în zilele ploioase sau cu zăpadă, aduceți adesea noroi și apă sub pantofi, care aterizează pe podeaua holului? Acest lucru vă obligă să luați imediat mopul, deoarece acest tip de murdărie se răspândește cu ușurință în toată casa. Murdăria și curățarea constantă pot salva scurgător pentru pantofi. Pur și simplu puneți-l chiar lângă ușa de la intrare și puneți pantofii uzi pe el imediat ce treceți pragul casei. Scurgere curăță zăpada și noroiul de pe încălțăminte și păstrează holul ordonat. Când pantofii sunt uscați, pur și simplu turnați apa colectată pe scurgător.

 

Farfurii la pantofi sunt disponibile în culorile universale negru și gri, pentru a nu afecta designul împrejurimilor. Fabricate din material durabil, sunt rezistente atât la umiditate, cât și la deteriorări mecanice. Scurgătorul poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior. Un avantaj suplimentar șaibe la încălțăminte sunt file pe suprafața lor care facilitează curățarea noroiului de pe pantofi.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Multumut
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel