repelente pentru animale

( numărul de produse: 26 )

DESCURAJATOARE DE ANIMALE - CUM SĂ SCAPI DE OASPEȚII NEPOFTIȚI DE PE PROPRIETATEA TA?

 

Grădinarii și proprietarii de case vor aprecia gama de produse repelenți pentru animale. Vizitatorii nepoftiți pot face multe stricăciuni în grădină și ne pot distruge munca noastră grea. Prin urmare, merită să vă faceți provizii de produse adecvate un factor dedescurajare care va descuraja în mod eficient animalele sălbatice să viziteze zona noastră. Aceste tipuri de produse sunt excelente pentru păsări, cârtițe, martori sau pisici sălbatice. Pentru șobolani și șoareci merită să se folosească un dispozitiv special capcane

 

Sunt oferite spre vânzare diferite tipuri de repelente i labecare vor funcționa pentru anumite specii de animale. Păsările sălbatice, cârtițele sau rozătoarele pot provoca pagube reale la plantele ornamentale, legumele și fructele plantate în grădină și, de asemenea, poluează grădina cu excrementele lor.

 

O modalitate bună de a alunga cârtițele sau păsările este de a dispozitive de descurajare cu ultrasunete, care funcționează prin emiterea unui sunet la o frecvență specială. Este foarte neplăcută pentru speciile de animale în cauză, în timp ce pentru oameni este neutră și practic inaudibilă. Acestea sunt durabile, rezistente la intemperii și compacte, astfel încât nu vor ieși în evidență în grădină. De asemenea, poate funcționa bine și pentru țânțari, la fel ca și repelenți de mirosuri. Printre acestea se numără repelenți naturali pentru marțafoi sub formă de pungi cu păr de câine. Câinii sunt dușmani naturali ai martorilor, așa că, odată ce le miros blana, cu siguranță nu se vor apropia de casa sau de mașina noastră. Acest lucru evită mușcăturile prin cablurile din vehicul sau roaderea izolației din pod.

 

În plus față de dispozitivele cu ultrasunete, merită, de asemenea, să folosiți capcane pentru cârtițele enervante care ne distrug gazonul ideal cu pasiunea unui cizmar. La fel ca în exemplele de mai sus, capcană pentru cârtițe este un mod uman de a scăpa de vecinii deranjanți. Funcționarea dispozitivului este foarte simplă și eficientă. Odată ce o cârtiță intră înăuntru, zăvorul cade, împiedicând ieșirea. Apoi putem transporta cârtița în alte locuri, de preferință departe de casă, și o putem elibera acolo.

 

Este recomandabil să alegem exact produsele care nu vor afecta animalele, ci doar să le descurajeze să viziteze zona noastră sau să le permită să fie capturate și transportate, de exemplu, în pădure.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel