ghivece mici de flori și suporturi pentru ghivece

( numărul de produse: 809 )

Pentru toți iubitorii de plante ghiveci de flori este un accesoriu indispensabil pentru grădină, casă, terasă sau balcon. Atunci când se plantează plante frumoase, trebuie avut grijă să se asigure că acestea sunt încadrate corespunzător. Ghiveciul îndeplinește o funcție importantă, adăpostind solul cu substanțe nutritive și protejând rădăcinile plantelor. Acestea sunt necesare nu numai pentru plantele de apartament, ci și pentru speciile de grădină care nu ar supraviețui iernării în pământ.

 

GHIVECE DE FLORI PENTRU CASĂ ȘI APARTAMENT

 

Oalele includ suporturi pentru oale. Au un aspect similar, dar, spre deosebire de ghivece, nu au găuri de apă. Cu ajutorul lor, puteți adapta în doar câteva momente decorul plantei la decorul casei în schimbare. Copertă trebuie să fie adaptată la dimensiunea ghiveciului, astfel încât planta să fie hidratată în mod optim. Ghiveciul în sine va fi mult mai funcțional dacă se alege o bază adecvată pentru a colecta apa care se scurge, protejând astfel pervazul, podeaua și alte suprafețe pe care este așezat ghiveciul.

 

O gamă largă ghivece i carcase le permite să se potrivească în orice interior și exterior al unei case sau al unui apartament. Alegeți dintre formele ovală, pătrată, dreptunghiulară sau lalea. Realizate din materiale diferite, acestea vă permit să alegeți în funcție de nevoile și cerințele de stil. Standard ghivece de plastic perfect pentru a adăuga un strop de culoare decorului dvs. În schimb, sistemul robust și elegant ghivece de flori din ceramică se va potrivi perfect în interioarele în stil provensal și englezesc. Produsele moderne din sticlă, pe de altă parte, oferă posibilitatea de a crea o compoziție interesantă de plante, pietre și alte accesorii. Varietatea de modele și nuanțe va satisface deopotrivă iubitorii de stiluri clasice, rustice sau minimaliste.

 

GHIVECE DE FLORI PENTRU BALCON ȘI GRĂDINĂ

 

Ghivece de flori pentru grădină ar trebui, înainte de toate, să fie mai durabile decât cele utilizate în interiorul casei sau al apartamentului. În special, acestea trebuie să facă față condițiilor mai solicitante din exterior. Aceștia includ factori dăunători, cum ar fi lumina excesivă a soarelui, diferențe semnificative de temperatură și umiditate. Materialul din care este fabricat este, prin urmare, neprețuit oală.

 

Există produse la vânzare pentru a satisface aceste cerințe. Ghivecele rezistente la îngheț, cutiile de balcon sau ghivecele suspendate sunt doar câteva dintre modelele disponibile, ideale pentru a fi amplasate în exterior. De asemenea, ghivecele și cutiile de exterior sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori și pot fi din plastic sau ceramică. Dacă doriți să utilizați cea mai durabilă soluție posibilă, merită să luați în considerare alegerea produselor din ciment. Puteți adapta cu ușurință ghivecele la nevoile dvs. în ceea ce privește dimensiunile și se potrivesc perfect în spațiul terasei, grădinii sau balconului dvs.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Totul a fost perfect!
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel