bătător la ușă și vizoare

( numărul de produse: 8 )

CIOCĂNELE DE UȘĂ

 

Ciocănelele de ușă sunt un element oarecum uitat, dar neobișnuit al designului ușilor. Originile lor pot fi urmărite până în Grecia și Roma antică, iar de-a lungul timpului au devenit un decor care astăzi completează perfect stilurile antice și rustice. Acestea sunt unul dintre accesoriile care dau o notă exclusivistă și personalizată. Formele tradiționale, dar și cele mai decorative, permit să se potrivească ciocănitoarea cu tipul de ușă. Produsele extrem de robuste, realizate din oțel de calitate superioară, îmbunătățesc atmosfera multor interioare. Cele mai comune ciocănele sunt cele în formă de potcoavă, inel și cap de leu. Pentru cei cărora le place să iasă în evidență, recomandăm modele mai neobișnuite, cum ar fi ciocănitoarea, cocoșul sau delfinul.

 

VISUALS

 

Trapele de ușă, cunoscute în mod obișnuit sub numele de judas, sunt elemente de securitate simple și utile. Acestea ne permit să vedem cine ne bate la ușă și ce se întâmplă în fața casei sau în scara apartamentului. Ghișeele clasice sunt robuste, ușor de instalat și asigură o vizibilitate bună timp de mulți ani. Există, de asemenea, la vânzare vizoare electronice moderne pentru uși, cu caracteristici care oferă un sentiment mai mare de securitate.

 

Ochelarii de ușă clasici se caracterizează prin designul lor simplu și vizibilitatea excelentă, datorită sticlei de înaltă calitate, rezistentă la murdărie și zgârieturi. Starea bună de lungă durată a vizorului este garantată și de construcția din alamă. Modelele în diferite variante de culoare facilitează asortarea vizorului la nuanța ușii, a mânerului sau a încuietorii. Caracteristici și mai bune sunt oferite de vizoarele electronice - recomandate în special pentru locuințele ocupate de copii, persoane în vârstă sau cu deficiențe de vedere. Vizorul se montează folosind o gaură de montare standard și se fixează cu ușurință cu ajutorul manșoanelor furnizate, permițând adaptarea vizorului la diametrul găurii și la grosimea ușii. Ecranul LCD mare de pe vizorul electronic garantează o vizibilitate excelentă. O cameră externă permite înregistrarea imaginii - pentru aceasta este necesar un card micro-SD, în caz contrar imaginea va fi doar afișată, nu și înregistrată. Aceste tipuri de vizoare au, de asemenea, LED-uri care permit fotografierea pe timp de noapte.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel