valve

( numărul de produse: 4 )

SPĂLĂTOARELE AUTOMATE - O NECESITATE ÎN FIECARE BAIE

 

Rezervorul de apă este un finisaj indispensabil în fiecare baie. Rolul său este de a curăța vasul de toaletă de deșeuri și de a le transporta prin conducta de scurgere la fosa septică sau la stația de epurare. Mașina de spălat automată are un design foarte simplu, iar una bine aleasă este discretă și funcțională. Acesta poate fi achiziționat ca un set cu un vas de toaletă (cunoscut sub numele de toaletă compactă) sau ca o unitate de spălare separată. În cazul în care rezervorul este achiziționat separat, avem posibilitatea de a-l amplasa oriunde, adaptându-i dimensiunea și forma la cameră.

 

Cisternele fabricate din plastic sau ceramică sunt cea mai comună alegere - sunt durabile și rezistente la umiditate. O izolare fonică adecvată a rezervorului de spălare joacă, de asemenea, un rol important. Tragerea liniștită a apei este confortabilă pentru gospodar. Unele modele au încorporat un sistem de control al volumului de spălare pentru a controla consumul de apă și, prin urmare, pentru a reduce facturile - acestea sunt rezervoare cu două butoane: unul mai mic și unul mai mare.

 

SUPAPE DE APĂ

 

Robinetele de apă sunt o parte esențială a instalațiilor de apă. În funcție de tip, acestea vă permit să creați o priză de apă sau să opriți circulația apei în conducte. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente la coroziune, ceea ce le sporește durabilitatea. Unele modele sunt special concepute pentru instalarea în aer liber - au proprietăți anti-îngheț.

 

În funcție de mecanismul de funcționare, există două supape de bază: supapa cu bilă - care are o bilă în interiorul mecanismului care închide sau deschide fluxul de apă, este cel mai comun tip de supapă; și supapa cu glob - care are o tijă etanșă care închide calea pentru apă atunci când se rotește butonul. Printre cele mai populare supape încă distingem supapa unghiulară elegantă - folosită mai ales ca supapă de mașină de spălat datorită faptului că arată mult mai bine.

 

În funcție de aplicație, supapa poate fie să închidă apa, fie să controleze direcția de curgere. Supapele sunt utilizate în principal pentru prima operațiune și pentru a închide fluxul de lichid. Datorită lor, în caz de urgență, se poate salva propriul apartament sau cel al vecinilor de mai jos de la inundații. Același lucru este valabil și pentru lucrările de renovare care necesită intervenții și reparații la instalații sanitare. Apoi este necesară oprirea apei pentru a se putea efectua lucrarea. De asemenea, este o idee bună să închideți robinetele atunci când sunteți în vacanță sau plecați de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp.

 

ALEGEREA SUPAPEI POTRIVITE

 

Robinetele cu bilă și modelele cu globule au utilizări diferite în funcție de diametrul lor. În instalațiile standard de apă, pentru conectarea furtunurilor și a țevilor se folosește de obicei o supapă de ? inch. Pe de altă parte, robinetul de ? inch este utilizat, de exemplu, pentru a închide apa la filtrele și purificatoarele domestice instalate la robinetele din bucătărie. Supapa ? inch este de obicei echipată cu un șurub, ceea ce înseamnă că închiderea sa este sub forma unui fluture caracteristic și este asociată cu o

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
2024-09-03
Produse de calitate, livrare promptă!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel