difuzoare parfumate

( numărul de produse: 11 )

DIFUZOARE DE AROMĂ CU BEȚIȘOARE

 

Difuzoare parfumate cu bețișoare este o modalitate ieftină și simplă de a umple spațiul de acasă, precum și biroul și alte spații comerciale cu un parfum frumos. De asemenea, sunt perfecte pentru saloane de înfrumusețare, buticuri și alte locuri în care un parfum uimitor va îmbunătăți experiența de cumpărături sau servicii a clienților. Elegant difuzoarealternativa convenabilă la lumânări este o idee excelentă de cadou.

 

Modul în care funcționează difuzorul de aromă este foarte simplu. Flaconul de sticlă este umplut cu o compoziție de uleiuri parfumate și este însoțit de bețișoare sintetice sau din rattan sau bambus. Aceste bețișoare absorb foarte bine uleiurile și absorb parfumul, distribuindu-l în tot spațiul. Un avantaj major este faptul că parfumul este eliberat treptat prin bețișoare și nu își pierde intensitatea, astfel încât aroma plăcută ne învăluie interioarele pentru o perioadă lungă de timp. Difuzor de parfum kitul conține întotdeauna mai multe bețișoare, ceea ce face posibilă ajustarea intensității parfumului emis în funcție de dimensiunea camerei și de preferințele individuale - este suficient să înmuiați mai multe sau mai puține bețișoare în uleiuri. Cu cât sunt mai multe bețișoare, cu atât mai puternic se răspândește parfumul.

 

Un avantaj incontestabil este faptul că difuzoarele cu stick-uri parfumate funcționează fără a avea nevoie de o sursă de căldură și pot fi folosite acolo unde lumânările parfumate sunt nerecomandate.

 

DOI PAȘI PENTRU UN PARFUM FRUMOS

 

Difuzoare parfumate cu bețișoare sunt foarte ușor de utilizat. Deschideți sticla care conține uleiul și puneți bețișoarele în ele. Difuzoarele aflate la vânzare garantează o durabilitate a aromei de până la 8 săptămâni! Cu toate acestea, atunci când simțiți că parfumul începe să se estompeze, pur și simplu întoarceți bețișoarele și introduceți-le cu partea uscată în uleiuri. Vă recomandăm să efectuați acest tratament săptămânal pentru a menține intensitate aromă la același nivel. Atunci când se instalează difuzorul, trebuie de asemenea remarcat faptul că parfumul se va difuza mai repede într-un curent de aer ușor, dar acest lucru va consuma mai repede conținutul flaconului. De asemenea, trebuie să ne amintim că atunci când înlocuim un parfum dintr-un borcan de sticlă cu altul, trebuie înlocuite și bețișoarele - în caz contrar, notele aromelor se vor amesteca și vor denatura noua compoziție.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-07
Sunt mulțumită de comanda pe care am primit-o
2024-09-03
Produse de calitate, livrare promptă!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel