folii mulcire

( numărul de produse: 15 )

AGRO-TEXTIL - UN ACCESORIU UTIL PENTRU ÎNTREȚINEREA UNEI GRĂDINI FRUMOASE

 

Amenajarea peisagistică, crearea de straturi de flori și amenajarea peisagistică pot fi activități plăcute care se traduc într-o grădină și un spațiu de casă cu un aspect minunat. Atât proprietatea, cât și grădina și parcurile sau piețele urbane ar trebui să fie destul de ușor de îngrijit și de întreținut, astfel încât lucrările să nu coste prea mult timp, bani și energie. Aici este locul unde agroturisme i folii de grădinăpentru a proteja culturile de buruieni sau de îngheț.

 

Agro fleece negru acoperă solul din pat, oferind o barieră naturală împotriva creșterii buruienilor și a pătrunderii înghețului. Agro fleece alb la rândul său, protejează plantele de vânturile reci din timpul iernii și de temperaturile destul de scăzute de la începutul primăverii.

 

Agro-textil este un material special din polipropilenă, de exemplu, care asigură un strat protector pentru plante. Cu ajutorul acestuia, vă puteți asigura că culturile dumneavoastră au acces adecvat la aer și apă, iar solul menține un nivel corect de umiditate. De asemenea, îngreunează creșterea buruienilor, ceea ce economisește mult timp în îngrijirea ulterioară a plantelor. Agro-textile și agro-textile sunt puțin diferite, dar ambele materiale își îndeplinesc rolul atunci când se aranjează o grădină. Acest tip de material este inert din punct de vedere chimic față de sol și, prin urmare, nu are niciun impact negativ asupra acestuia și nici nu interferează cu fertilizarea culturilor. Sub nețesute legume precum salata, ridichile și varza chinezească pot fi cultivate chiar și atunci când condițiile meteorologice nu sunt cele mai bune.

 

Pentru cei care au o grădină mare, cu multe specii de legume, cea mai bună alegere va fi agro-textil negru. Această țesătură de mulcire pentru culturi va asigura condițiile potrivite pentru ca plantele să crească și va inhiba creșterea buruienilor, a ciupercilor și va permite solului să mențină un conținut adecvat de umiditate. De asemenea, culoarea neagră atrage razele soarelui, ceea ce se traduce prin randamente mai mari. Agrotextil alb este cea mai bună protecție împotriva înghețului și a luminii solare intense și excesive - spre deosebire de țesătura neagră, materialul nu se încălzește. Țesătură de grădină nețesută de culoare albă, cu o greutate de 30 g/m2 , va oferi o protecție excelentă, de exemplu, pentru trandafiri care iernează și care nu se usucă în vânt.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel