lacăte

( numărul de produse: 14 )

Solid lacăt este un element cu ajutorul căruia vă puteți securiza eficient proprietatea dvs. Nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Multe modele sunt disponibile la vânzare, permițându-vă să alegeți cel mai potrivit lacăt pentru nevoile dvs. Lacăte arbori, snap-on sau ecranat - toate constau dintr-o carcasă practică care adăpostește mecanismul și un cerc pentru deschiderea închiderii lacătului. Unele dintre ele pot fi deschise cu o cheie, altele sunt asigurate cu încuietori cu combinație.Printre ofertele de vânzare se numără lacăte din alamă, fontăprecum și din zinc turnat sau din aluminiu special. Corpurile construite în acest mod, combinate cu știfturi sau juguri din oțel, oferă o securitate excelentă pentru camere de serviciu, magazii, dulapuri, valize sau biciclete. Pentru un nivel și mai ridicat de securitate, se recomandă următoarele lacăte în capac de plastic, lacăte antiefracție, lacăte cu blocare dublă sau întărită.

 

TIPURI DE HAINE

 

Lacăte tradiționale cu urechi - np. lacăte - ideal pentru fixarea pieselor ale căror găuri nu sunt în linie dreaptă. Lacăte sunt, pe de altă parte, mai greu de penetrat, deoarece tija lor orizontală le face excelente pentru a închide componente cu găuri situate chiar lângă fiecare dintre ele. Lăcățele cu jug, cauțiune i lacăte cu combinație sunt versiuni suplimentare de caracteristici de securitate care pot fi achiziționate pentru a vă proteja bunurile. Lacătele cu cheie, cu cheie, cu zăvor sau cu cod digital individual, sunt perfecte pentru acest rol. Modelele cu o ansa reglabilă sau cu o bandă lungă pentru cap îndeplinesc toate cerințele.

 

Pentru a asigura un dulap mic, o geantă sau o valiză, modelele mai mici de lacăte cu știfturi, de călătorie sau cu palete vor funcționa bine. Pe de altă parte, un dispozitiv de fixare robust pentru garaj, atelier sau magazie va fi un model întărit suplimentar de dimensiuni mai mari. Selecția largă de lacăte la vânzare face posibilă alegerea unui produs care să se potrivească nevoilor individuale. La selectarea unei închideri, trebuie luați în considerare factori precum dimensiunea ochiului de lacăt - cât de departe este punctul cel mai înalt al bușteanului de solid - și lățimea lacătului. Rețineți că, cu cât ochiul de lacăt este mai mic, cu atât este mai dificil să îl deteriorați. În ceea ce privește lacătul în sine, cu cât este mai mare, cu atât este mai sigur. Prin urmare, atunci când doriți să asigurați proprietatea împotriva intruziunii neașteptate, este recomandabil să alegeți un model de lacăt mare, care este mult mai greu de deschis.

 

Pe lângă faptul că este fabricat din materiale durabile, un lacăt bun ar trebui să fie rezistent la umiditate. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care trebuie să protejeze elementele exterioare. În acest caz, cele mai bune metode sunt următoarele lacăte din alamă. Să ne amintim, de asemenea, că atunci când vine vorba de alegerea elementelor de siguranță pentru gospodăria dvs., nu merită să economisiți pe ele. Este mai bine să alegeți un model mai scump și mai robust pentru a vă asigura că funcționează corespunzător.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Multumut
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel