tacâmuri

( numărul de produse: 12 )

Vesela este o piesă de echipament esențială în fiecare bucătărie și sufragerie. Farfuriile, bolurile, ceștile și tacâmurile sunt doar câteva dintre ustensilele de bucătărie pe care le folosim în fiecare zi. Alegerea setului de veselă depinde de preferințele dumneavoastră, precum și de stilul în care au fost decorate interioarele bucătăriei sau sufrageriei.

 

Pe lângă piesele de bază de veselă enumerate mai jos, merită să aveți în casă cratițe, dippers, platouri, salatiere și platouri, care facilitează servirea mâncării atât la mesele de zi cu zi, cât și la petreceri și mese formale. La fel de importante sunt și zaharnițele, farfuriileulcioarele și carafele, ceștile, paharele, cupele de înghețată și alte articole de veselă pentru desert. Este recomandabil să vă faceți provizii de piese de veselă în același stil, model sau culoare. O alegere bună este să achiziționați seturi întregi de masă. Aceste seturi sunt disponibile pentru 4, 6, 8, 12, 18 și chiar 24 de persoane. Datorită seturilor, masa va arăta frumos mai ales în timpul unor sărbători precum sărbătorile sau petrecerile aniversare. Este combinația perfectă între funcționalitate și estetică.

 

O selecție largă de veselă vă permite să vă potriviți cu stilul preferat - există produse la vânzare care au un stil modern și minimalist, dar și produse care evocă un design vintage, retro și mai clasic sau rustic. Produsele sunt, de asemenea, caracterizate de diferite materiale de fabricație - sticlă, porțelan, gresie și variantele acestora.

 

Elementele de bază ale veseliei sunt:

 

Farfurii - farfurii pentru cină, farfurii pentru desert, precum și farfurii speciale pentru servirea mâncărurilor calde. În mare parte din ceramică - mai ușoare sau mai grele, în funcție de design și material. Farfuriile din sticlă afumată sunt, de asemenea, impresionante.


Tacâmuri - furculițe, cuțite, lingurițe, lingurițe, precum și furculițe pentru desert. În cea mai mare parte disponibile ca seturi din oțel inoxidabil sau, mai eficient, din argint sau aur.


Pahare și cupe - diferite forme, dimensiuni și decorațiuni, în funcție de gust și de tipul de băutură servită. Ceai, cafea, apă, suc, vin, bere sau șampanie - fiecare dintre aceste băuturi trebuie să fie servită corespunzător într-un pahar.

 

Asigurați-vă că vesela este asamblată corespunzător și bucurați-vă de mese delicioase servite într-o manieră elegantă.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Totul a fost perfect!
2024-09-08
Multumut
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel