GRĂTAR

( numărul de produse: 46 )

GRĂTARE - MESE ȘI RELAXARE ÎN AER LIBER

 

Odată cu sosirea zilelor mai calde, începem să ne bucurăm de opțiunea de a găti afară. Pentru multe gospodării sau locuințe cu o grădină, un grătar este chiar o piesă esențială de echipament. O după-amiază de vacanță sau un weekend este cel mai bine petrecută cu familia și prietenii în timp ce se pregătește mâncare delicioasă în aer liber. Grătarele de grădină pot fi mari, potrivite pentru pregătirea meselor pentru un grup mare de persoane, precum și cele mai mici, care pot încăpea cu ușurință pe un balcon.

 

PREGĂTIREA ADECVATĂ PENTRU SEZONUL DE GRĂTAR

 

La grătar, în afară de grătarul propriu-zis, următoarele joacă un rol neprețuit accesorii pentru grătar. În primul rând, ar trebui să vă uitați în jur pentru grătarcare ar trebui să se potrivească bine cu dimensiunile grătarului.

 

Un alt accesoriu util este frigărui de grătarpe care pot fi înfipte și gătite bucăți de carne și legume. Spre deosebire de bețele de frigărui care se cumpără de obicei, frigăruile sunt fabricate din metal și, prin urmare, sunt reutilizabile. Furcă focală este perfect pentru a găti cârnați pe un grătar mare suspendat sau pe un foc de tabără. Lung furcă asigură o pregătire sigură a cârnaților fără a vă îngrijora de posibilele arsuri.

 

Rămânând pe tema focului de tabără, un produs de neprețuit este cazan din fontăîn care se poate face o tocană delicioasă, precum și supă sau carne. Cazan este un vas de gătit practic și la îndemână, a cărui bază și grosime a pereților permit o conducere uniformă a căldurii, astfel încât alimentele se gătesc corect și se răcesc mai încet după aceea. Capacul cu deschidere evacuează presiunea în timpul gătitului. Produsul are picioare stabile - poate fi așezat direct în foc sau suspendat deasupra acestuia.

 

CARE ESTE CEL MAI BUN GRĂTAR PENTRU A ALEGE?

 

Cel mai frecvent tip este grătare de grădină din metalcare poate înlocui un grătar de cărămidă și poate satisface toate așteptările. Operarea unui grătar cu cărbuni este ușoară, iar un avantaj în plus este faptul că acesta este de obicei un grătar portabil - astfel încât îl putem folosi nu numai acasă, ci și să-l luăm cu noi la întâlniri în aer liber, cum ar fi pe malul apei. În plus, odată ce sezonul de vară s-a încheiat, îl puteți depozita în pivniță sau în camera de serviciu și nu vă faceți griji că se va deteriora pe timpul iernii.

 

O altă opțiune din care puteți alege este grătarul pe gaz, care a crescut în popularitate în ultima vreme. Acest tip de grătar este mai sigur de utilizat, deoarece nu există contact direct cu focul în timp ce se gătește mâncarea. În plus, nu fumează și nu emite substanțe nocive. Grătar electric pe de altă parte, este ideal pentru iubitorii de grătar care nu vor să se despartă de grătarul lor nici măcar iarna. Grătarele electrice pot fi folosite și la domiciliu și gătite pe ele pe tot parcursul anului.

 

Printre modelele este cel mai simplu grătar de grădină rotund dacă un grătar de grădină trepied - care, datorită designului său ușor și manevrabil, poate fi împachetat cu ușurință în mașină și poate fi luat la un picnic în afara orașului sau în grădină. Atunci când faceți un grătar în aer liber, este o idee bună să alegeți grătar cu capacdeoarece vânturile puternice pot face foarte dificilă aprinderea grătarului și controlarea ulterioară a procesului de gătit. Pentru cei mai exigenți, se recomandă un model cu mai multe șine.

 

În plus față de grătarul esențial, cărbunele și aprinzătoarele de foc, diverse accesorii se vor dovedi utile atunci când faceți grătar, m.în.: frigărui, tăvi de aluminiu, furculițe, lopeți, clești, răzătoare, burdufuri sau mănuși. Aprinzătoarele includ atât produse lichide, cât și solide (cuburi).

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
2024-05-01
Seriosi, produsele au fost ambalate adecvat.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel