burgiu de pamânt manual

( numărul de produse: 5 )

ÎNLOCUIȚI LOPATA CU UN BURLAN DE MÂNĂ

 

Lucrul în grădină include o serie de activități care trebuie desfășurate. În afară de perioada de iarnă, există multe de făcut în grădină pe tot parcursul anului! Una dintre cele mai importante activități este plantarea, care nu se poate realiza fără utilizarea instrumentelor potrivite. Mașină de găurit manualăcunoscut și ca groapăeste un instrument foarte versatil și funcțional. Ideal pentru săparea găurilor de plantare în soluri stâncoase sau cu multe rădăcini, precum și pentru a face găuri pentru stâlpii de gard în timpul lucrărilor de construcție.

 

Atunci când se aplică coadă de rândunică într-o perioadă scurtă de timp, putem face o groapă potrivită pentru a planta semințe sau bulbi la alegere - flori, legume sau fructe. În afară de asta burghiu manual poate fi folosit și pentru aerarea solului și pentru aerare. Cu acest dispozitiv, veți asigura solului o circulație adecvată, ceea ce se va traduce direct într-o recoltă mai abundentă.

 

Mânere ergonomice burlane au o formă adecvată pentru a asigura un confort de lucru maxim. Datorită designului său robust, nu trebuie să vă faceți griji că burghiul va aluneca sau va cădea din mână. Pitheads i burghie manuale sunt practice și sigure de utilizat datorită designului lor special dezvoltat. Avantajele suplimentare sunt că nu au nevoie de putere - este necesară doar puterea propriilor mâini. De asemenea, nu ocupă mult spațiu atunci când sunt depozitate și sunt ușor de transportat. Acestea sunt unelte care vor dura mai multe sezoane de grădinărit și pot înlocui cu succes lopețile sau lopețile.

 

Atunci când alegeți un burghiu, în plus față de atenția acordată mânerului confortabil și materialului de construcție, un aspect foarte important este diametrul instrumentului și numărul de rotații pe el. Viersul lung contribuie la ghidarea uniformă a instrumentului, dar creează și o rezistență mai mare la înșurubarea în sol. Numărul de rotații trebuie să depindă de adâncimea gropii care urmează să fie excavată - cu cât este mai adâncă groapa, cu atât mai multe rotații trebuie să aibă unealta pentru a lucra eficient. Greutatea aparatului joacă, de asemenea, un rol important - greutatea optimă permite o muncă confortabilă și un transport ușor dintr-un loc în altul. Amintiți-vă, de asemenea, că o mașină de găurit mai ușoară nu se va scufunda în pământ la fel de repede ca un model mai greu.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Multumut
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel