coșuri de gunoi

( numărul de produse: 23 )

COȘURI DE GUNOI

 

Coșul de gunoi este un recipient indispensabil în fiecare casă, birou, loc de muncă sau loc public. Practic, toate gunoaiele și obiectele inutile ajung în ea. Coșurile sunt concepute pentru depozitarea temporară atât a deșeurilor organice, cât și a altor deșeuri, cum ar fi hârtia, sticla și plasticul. Cele mai multe coșuri de gunoi au dimensiuni standard, la care se potrivesc sacii disponibili în magazine.

 

Putem alege să cumpărăm o pubelă pentru deșeuri mixte sau putem alege pubele pentru a separa alte tipuri de deșeuri. Acest lucru facilitează golirea ulterioară a pubelelor în containerele corespunzătoare și are grijă de mediul înconjurător. Separarea gunoiului va fi mult mai plăcută și mai puțin enervantă dacă pregătiți un set de pubele pentru diferite tipuri de deșeuri. Chiar dacă nu dispuneți de spațiu pentru mai multe pubele, puteți găsi o soluție cumpărând pubele de reciclare care pot fi stivuite unele peste altele și care economisesc spațiu liber. Pe de altă parte, alegând o pubelă cu un design elegant, nu va trebui să o ascundem în dulapul de sub chiuvetă și poate fi lăsată liniștită la vedere în bucătărie sau în baie. Pentru a separa deșeurile organice, cel mai bine este să alegeți un coș de gunoi cu încuietoare și foarte mic, în care tot felul de resturi nu vor avea timp să se strice sau să se infuzeze.

 

Colectarea gunoiului este, de asemenea, facilitată de rafturile metalice pe care pot fi montați saci mari - o soluție bună pentru fabrici sau depozite unde se generează multe deșeuri, iar coșurile de gunoi nu trebuie să arate neapărat la fel de elegant ca într-un mediu casnic. De asemenea, sunt ideale pentru diverse evenimente în aer liber, plaje și diverse locații turistice. Aceste tipuri de containere au, de obicei, clapete cu coduri de culoare și etichete corespunzătoare, ceea ce simplifică segregarea.

 

Atunci când alegeți un coș de gunoi, trebuie luați în considerare mai mulți parametri, cum ar fi dimensiunea, forma, capacul sau lipsa acestuia, precum și estetica acestuia. Coșurile de gunoi deschise sunt mai convenabile, dar nu funcționează bine în orice loc. În plus, după un anumit timp, un recipient deschis poate emana un miros neplăcut. Ținând cont de aceste caracteristici, coșul de gunoi trebuie să fie ales în funcție de camera în care urmează să fie amplasat. Coșul pentru baie trebuie să fie mic, pentru a nu ocupa prea mult spațiu. De asemenea, ar fi mai bine dacă ar avea un capac, pentru a fi mai discret și mai igienic, și o pedală pentru a-l ridica fără a-l atinge cu mâinile. Într-un birou sau în camera copiilor, unde se aruncă în principal deșeuri uscate (de exemplu, hârtie uzată), puteți alege în siguranță un cost deschis. Coșurile de gunoi din metal, cu structură traforată, arată interesant. Pentru încăperile în care gunoiul nu este aruncat prea des și nu emană mirosuri, o pubelă cu o capacitate de 20 de litri este suficientă.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
2024-09-03
Produse de calitate, livrare promptă!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel