accesorii de curățare

( numărul de produse: 113 )

O casă îngrijită și curată creează un spațiu în care ne simțim bine și în care ne place să ne petrecem timpul. Menținerea curățeniei în casă nu este doar o chestiune de estetică, ci și o chestiune de sănătate a tuturor celor din casă. Încăperi precum bucătăria și baia ar trebui să fie păstrate deosebit de curate. Dormitorul ar trebui, de asemenea, să fie păstrat în condiții de igienă pentru a asigura un somn sănătos și relaxant.

 

Praful încurajează dezvoltarea acarienilor și a altor microorganisme dăunătoare. Pentru a preveni dezvoltarea acestora, este important să faceți curățenie în mod regulat - aspirați și spălați podelele cu mopul, curățați mobilierul și alte obiecte de mobilier. Dispunem de o gamă de accesorii esențiale pentru curățenie și curățare pentru a vă ajuta să vă păstrați casa în ordine.

 

Mături, perii și tigăi de praf sunt utile pentru a menține podelele curate și pentru a îndepărta firimiturile de la gătit, de exemplu. Buretele și cârpele sunt indispensabile pentru curățarea blaturilor de bucătărie, ștergerea prafului de pe mobilă și intervențiile de urgență atunci când ceva se varsă sau se murdărește. De asemenea, este esențial să aveți o găleată în care să pregătiți produsele de curățare. Cauciucurile și racletele sunt, de asemenea, un accesoriu convenabil - ideal pentru baie, unde este ușor să stropiți podeaua atunci când faceți baie.

 

La fiecare intrare în apartament există o racletă pentru pantofi, pentru a reduce la minimum cantitatea de murdărie adusă în casă pe pantofi. În timpul sezonului de toamnă și de iarnă, merită, de asemenea, să vă procurați un scurgător de pantofi. Ploile sau ninsorile frecvente și umiditatea ridicată din această perioadă fac dificilă evitarea aducerii noroiului în casă. Un scurgător de încălțăminte va remedia perfect acest lucru.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Foarte calitative!
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel