piciorușe pentru mobilă

( numărul de produse: 3 )

PICIOARE DE MOBILIER - ELEMENT MIC, IMPACT MARE

 

În plus față de plăcile de mobilier, componente precum picioarele de mobilier sunt, de asemenea, necesare pentru autoasamblarea diferitelor tipuri de mobilier. Acestea pot fi montate pe mobila de bucătărie, mese, dulapuri, paturi sau bufete - atât în casă, cât și la birou. Datorită picioarelor atașate, mobila este stabilă și nu se clatină în lateral atunci când este încărcată. Picioarele de mobilier disponibile la vânzare sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce le face puternice și durabile.

 

Atunci când alegeți picioarele de mobilier, acordați atenție înălțimii mobilierului în cauză, astfel încât să nu alegeți picioare prea înalte sau prea joase. Cu modelele reglabile, puteți nivela cu ușurință piesa de mobilier și ajusta înălțimea totală a acesteia în mod corespunzător. În plus, capacitatea de încărcare este un factor foarte important, deoarece determină greutatea pe care un singur picior o poate suporta. Nu trebuie luată în considerare doar greutatea piesei de mobilier în sine, ci și greutatea conținutului dulapului, al bufetului sau al obiectelor care vor fi așezate pe masă. De asemenea, este important să se potrivească forma, culoarea și materialul picioarelor de mobilier, astfel încât acestea să se integreze bine în mobilier și în întregul interior. De asemenea, acestea pot fi un element decorativ subtil în cazul unor forme fanteziste și al unor nuanțe contrastante.

 

Asamblarea piciorului de mobilier este simplă și tot ce este necesar pentru a o realiza sunt șuruburi, șuruburi, o șurubelniță și accesorii pentru măsurarea și marcarea punctelor. Întoarceți mobila astfel încât să aveți un bun acces la partea inferioară. Apoi marcați punctele astfel încât să se intersecteze în linie și pe diagonală. Înainte de a găuri, rămâne de verificat dacă va fi necesar să suprapuneți mobilierul cu un colț. Acest lucru se datorează faptului că găurirea prin va fi dificil de acoperit. După ce gaura a fost găurită, tot ce rămâne este să atașați piciorul la suprafața plăcii.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
2024-09-07
Sunt mulțumită de comanda pe care am primit-o
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel