mobilier pentru casă

( numărul de produse: 519 )

Amenajarea locuinței nu se referă doar la mobilier, ci și la o serie de diferite tipuri de accesorii, adaosuri și decorațiuni care completează amenajarea și fac spațiile de acasă mai confortabile. Una dintre încăperile în care plasăm, de obicei, cele mai multe decorațiuni este livingul. Camera de zi este locul în care ne relaxăm după o zi lungă, primim oaspeți și organizăm petreceri. Așa că nu este de mirare că ne dorim ca acesta să arate plăcut, iar mobilierul său să favorizeze relaxarea.

 

Cele mai populare decorațiuni pentru camera de zi atunci când vine vorba de decorarea pereților sunt tablourile, posterele și ramele foto. Oglinzile în diferite forme neobișnuite vor fi, de asemenea, un decor interesant.

 

Un alt tip de decor este reprezentat de figurine - aici alegerea este cu adevărat uriașă! Multitudinea de modele și materiale face posibilă introducerea practic a oricărei teme în interioarele noastre. Împreună cu figurinele, lumânările vor arăta, de asemenea, foarte bine - fie în sfeșnice decorative sau candelabre, fie în varianta "solo". Atât lumânările parfumate, cât și cele neparfumate au o funcție decorativă uimitoare, mai ales seara, când sunt aprinse. Aproape de tematica lumânărilor sunt difuzoarele parfumate, cu ajutorul cărora vom introduce în spațiile noastre parfumul preferat.

 

Însă, accesoriile pentru living nu au doar o funcție decorativă. Sunt foarte importante micile obiecte care se pot dovedi a fi un mobilier esențial. Unul dintre acestea, de exemplu, sunt tijele pentru tije de perdele. Dacă vă plac perdelele și draperiile, atunci cârligele pentru perdele sunt un accesoriu necesar pentru agățarea acestora. Cârligele pentru tablouri și oglinzi sunt la fel de utile - fără ele, nu ne putem decora pereții. În timpul sezonului de încălzire, umidificatoarele pentru radiatoare ceramice vor asigura un grad corect de umiditate în camera noastră de zi.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel