suporturi pentru rafturi

( numărul de produse: 148 )

SUPORTURI DE RAFTURI

 

Dacă doriți să obțineți un spațiu de depozitare suplimentar sau să expuneți decorațiuni în casa dvs., merită să optați pentru rafturi. Acestea pot fi amplasate în aproape orice încăpere din casă sau din birou. Indiferent de rafturile pe care le alegeți - din lemn, din plăci de mobilier sau din sticlă - fiecare va beneficia de protecția solidă a unui suporturi pentru rafturi. Datorită utilizării lor, puteți fi siguri că întreaga structură va fi stabilă și rezistentă la deteriorări mecanice. Suporții pot fi ușor ajustați pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și puteți alege elemente invizibile sau vizibile pentru decorarea suplimentară.

 

Gata unghiuri de rafturi în diferite culori și pentru diferite scopuri, sunt concepute pentru montare pe perete, pe care chiar și pasionații de bricolaj începători le pot manevra fără probleme. Pentru băile mici, un raft de perete va fi soluția ideală pentru a oferi un spațiu de depozitare suplimentar pentru cosmetice. Cu ajutorul suporturi pentru rafturi spațiul poate fi folosit sub o oglindă sau pe un perete gol. Pentru rafturile din sticlă sunt concepute suporturi speciale, care garantează atât stabilitatea rafturilor, cât și un design elegant.

 

Un alt tip este suport metalic pentru rafturiceea ce este ideal, de exemplu, în pivnițe și garaje. Acesta va susține întreaga structură pe care sunt depozitate uneltele, echipamentele de atelier sau produsele de îngrijire auto. De asemenea, acest tip de suport se potrivește bine cu interioarele moderne sau în stil loft. Culoarea suporturilor poate fi ușor adaptată la designul general - de exemplu, lemnul ar arăta foarte bine cu suporturi de culoare neagră intensă.

 

De multe ori, spațiul de depozitare suplimentar este, de asemenea, neprețuit pe terasă sau balcon. Suporturile de rafturi pot fi, de asemenea, montate acolo, deoarece sunt rezistente la intemperii - trebuie doar să alegeți modelul potrivit. Raftul terasei va fi un loc excelent pentru a aranja ghivece de flori, așeza lumânări sau felinare pentru a crea o atmosferă plăcută seara. Datorită construcției sale robuste, nu trebuie să vă faceți griji că raftul va cădea în vânt.

 

SELECȚIE DE SUPORTURI PENTRU RAFTURI

 

Suport pentru rafturi ar trebui să se potrivească în primul rând cu materialul raftului. Un alt tip de suport va funcționa pentru sticlă și altul pentru un raft din lemn. Dacă doriți să subliniați caracterul confortabil al interiorului, merită să alegeți elemente de finisare din lemn - nuanțele naturale ale acestei materii prime se potrivesc perfect cu aproape orice interior și tip de cameră. Prin planificarea bună a spațiului, chiar și mai multe rafturi pot fi atașate unul lângă altul, făcând posibilă crearea unor aranjamente interesante și funcționale pe perete.

 

De asemenea, foarte importantă este sarcina maximă pe care o poate suporta suport. Unele modele au o capacitate de încărcare de până la 40 kg, iar altele de până la 400 kg. Prin urmare, este necesar să vă gândiți cu atenție la ce articole vor fi plasate pe raft și câte dintre ele vor fi. Suporturile pentru sarcini grele ar trebui să fie instalate cu siguranță în garaj, subsol și atelier, unde sunt adesea depozitate echipamente grele. Materialul de construcție joacă un rol important în acest caz - oțelul este foarte rezistent la deteriorări mecanice, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la stabilitatea structurii odată ce a fost asamblată în mod corespunzător.

 

Atunci când alegeți un suport, este de asemenea important să luați în considerare pentru ce rafturi este proiectat - pot exista suporturi pentru rafturi cu lățimea de 25-45 cm sau pentru rafturi mai mari, cu lățimea de 40-60 cm.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Multumut
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel