stâlpi și gardulețe

( numărul de produse: 71 )

GARDURI DE GRĂDINĂ

 

Gardurile din lemn pot fi folosite ca un ecran în grădină - vor ascunde cu succes ceea ce doriți să ascundeți de ochii vizitatorilor. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care aveți un morman de compost, o magazie de unelte sau coșuri de gunoi în grădină. Un gard bine amplasat va ascunde aceste elemente și nu va afecta designul grădinii. Este o idee bună să se potrivească nuanța gardului de lemn cu celelalte elemente din lemn din grădină. Acest lucru va asigura că toate părțile mobilierului de grădină sunt în concordanță unele cu altele. Cu toate acestea, dacă este dificil să cumpărați garduri într-o nuanță similară, de exemplu, cu cea a unui foișor, puteți oricând să vopsiți singur gardul cu vopsea într-o culoare potrivită.

 

Gardurile din lemn de diferite dimensiuni și înălțimi pot fi folosite și pentru straturile de flori sau de legume. Dacă aveți copii mici sau animale de companie în casă, vă puteți aștepta ca plantele dumneavoastră să fie călcate în picioare. Gardurile joase vor înconjura plantele și le vor proteja de daune. Gardurile din lemn, dar și cele din plastic, de exemplu cele de culoare albă, vor funcționa bine și aici.

 

Pe de altă parte, un gard mult mai înalt va fi un suport excelent pentru plantele cățărătoare, cum ar fi iedera sau trandafirii care se întind. Și în acest caz, vă recomandăm să alegeți un gard din lemn natural sau o versiune metalică într-o nuanță ruginie interesantă și o formă originală. Pergolele traforate nu numai că vor găzdui plante, dar pot fi și decorative în sine - pur și simplu atârnați-le cu o ghirlandă de lumini LED (sau, mai ecologic, folosiți lumini alimentate cu energie solară) sau așezați pe ele felinare. Acest lucru va crea un loc uimitor și plin de atmosferă pentru serile petrecute în grădină.

 

Gardurile decorative de grădină pot juca o varietate de roluri. De la separarea zonelor din grădină, la amenajarea peisagistică, la susținerea plantelor cățărătoare și la decorarea spațiului de grădină în sine. Modul în care utilizați gardurile din lemn, metal sau plastic depinde doar de imaginația și nevoile dumneavoastră.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Produse de top multumim
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel