spatule și raclete

( numărul de produse: 23 )

Chit și raclete fac parte din echipamentul obligatoriu al echipelor de renovare. Acestea sunt, de asemenea, instrumente foarte utile care ar trebui să fie în fiecare gospodărie. Permite îndepărtarea urmelor uscate, a umflăturilor și a straturilor vechi de vopsea. De asemenea, acestea sunt potrivite pentru aplicarea adezivului, a compușilor de gips sau pentru umplerea defectelor de tencuială.

 

PREGĂTIREA ȘI FINISAREA PEREȚILOR

 

Racla de perete este utilă atât pentru netezirea cât și pentru vopsirea pereților. Excelent înainte de vopsire, atunci când este necesar să se pregătească suprafața pentru munca ulterioară. Este, de asemenea, utilă atunci când răzuiți tapetul vechi, lipiciul și alte reziduuri nedorite pentru a-l reîmprospăta. Când pictura este terminată, racleta va ajuta la îndepărtarea rosturilor de vopsea și a denivelărilor din tencuială, astfel încât stratul superior să fie perfect neted.

 

RACLETE DE METAL

 

Acest instrument discret este, de asemenea, ideal pentru metal. Cel mai bun model va fi cel cu un mâner confortabil care să faciliteze utilizarea. În plus, răzuitoarele metalice sunt rezistente la deformare, ceea ce le permite să fie utilizate timp de mulți ani. Cu ajutorul instrumentului potrivit, va fi posibilă îndepărtarea vopselei vechi de pe materialele pretențioase, astfel încât obiectul metalic să poată fi vopsit într-o culoare nouă.

 

LUCRĂRI ÎN LEMN

 

Gama largă de raclete include, de asemenea, modele ideale pentru lucrul în siguranță cu lemnul. Lemnul fiind un material destul de dur, dar și susceptibil de a fi prelucrat și modelat, poate fi lucrat bine cu o racletă clasică - spatulă. Cu acest instrument puteți îndepărta ușor și delicat reziduurile de lac sau vopsea de pe suprafețele din lemn. Suprafața de lemn pregătită va fi pregătită pentru aplicarea unui nou strat protector de lac sau pentru schimbarea culorii în altă culoare.

 

ÎNLOCUIREA CHITULUI

 

Atunci când se renovează o bucătărie sau o baie, merită să ne amintim să înlocuim chitul, un lucru pe care îl uităm adesea. Cu toate acestea, aceste finisaje aparent minore au un impact asupra aspectului final al interiorului. Rosturile murdare și deteriorate strică întregul efect după ce spațiul a fost reîmprospătat. În plus față de partea estetică, există, de asemenea, o parte practică în spatele îngrijirii chitului - chitul protejează podeaua sau peretele de efectele umidității. Pentru a reîmprospăta acest finisaj, utilizați un răzuitor de precizie pentru chit. Fabricat din materiale durabile și cu capacitatea de a manipula cu precizie lama, se va dovedi util și pentru alte lucrări în zone greu accesibile.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Totul a fost perfect!
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel