articole hidraulice

( numărul de produse: 93 )

Un sistem de instalații sanitare permite alimentarea cu apă a unei gospodării și dispune de un sistem de evacuare a apelor uzate. Componentele sale includ multe părți, dintre care cele mai de bază sunt țevile și fitingurile - fără acestea, instalația nu poate fi construită.

 

Componentele suplimentare și la fel de importante sunt garniturile - care asigură conexiuni etanșe între țevi, robinetele - care permit, de exemplu, închiderea alimentării cu apă într-un anumit punct al instalației, și sifoanele - care asigură că nu pot scăpa mirosuri neplăcute din instalație în casă sau apartament. Fiecare instalație sanitară are, de asemenea, un contor de apă.

 

CE ACCESORII DE INSTALAȚII SANITARE MERITĂ SĂ AVEȚI LA ÎNDEMÂNĂ ÎN PERMANENȚĂ?

 

Este o idee bună să fiți pregătiți pentru o eventuală urgență de instalații sanitare în locuința dumneavoastră. Faptul de a avea instrumente sanitare de bază vă va permite să efectuați reparații minore și să evitați nervii asociați cu întreruperea funcționării corecte a aparatelor care utilizează apă.

 

Printre cele mai populare și mai de bază unelte sanitare se numără o spirală de canalizare (cunoscută și sub numele de "adder"), care va elimina problema unei țevi înfundate. În locul unei vipere, pot fi folosite și alte dispozitive de deblocare, cum ar fi clasicul curățător cu piston. Pe lângă aceste accesorii, este posibil să aveți nevoie și de o cheie de instalator sau de un clește pentru a strânge sau deșuruba supapele în cazul unei scurgeri. Este, de asemenea, esențial să aveți în stoc garnituri și accesorii de etanșare - un sistem de instalații sanitare care prezintă scurgeri poate provoca dureri de cap și face destul de multă mizerie.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
2024-09-03
Produse de calitate, livrare promptă!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel