ACCESORII DE COSIT

( numărul de produse: 8 )

LAME DE COSITOARE

 

UN ACCESORIU ESENȚIAL LA COSIT

 

Îngrijirea grădinii și a spațiului verde din jurul casei necesită echipament adecvat, în special echipamente de tăiere și cosire. Acestea vă vor permite să scăpați de iarba înaltă chiar și din zonele greu accesibile. În acest fel, un gazon bine întreținut va fi un decor de grădină în sine.

 

Mașini de tuns și de tăiat tufișuri fac posibilă tunderea ierbii în colțurile grădinii, între tufișuri și de-a lungul bordurilor - peste tot unde o mașină de tuns iarba normală nu poate sau nu vrea să ajungă. Tunsul cu un trimmer nu ar fi posibil dacă nu ar fi fost vorba de dispozitivul de tăiere liniacare se ocupă de iarbă. Linia Scythe fiecare petic de verdeață, indiferent cât de mare este. Produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face rezistent la factorii externi și foarte durabil. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că linia se rupe brusc în timp ce tundeți și nu mai puteți continua.

 

Lucrul cu trimmerul este rapid și linie de cosit este capabil să facă față chiar și în cazul ierbii foarte dese și înalte. Dacă observăm că linie de tăiere s-a epuizat, pur și simplu înlocuiți-l cu unul nou. Este foarte ușor să schimbați bobina - fie introduceți manual noua bobină pe capul special, fie (în funcție de echipamentul de cosit) tăiați firul și înfășurați-l pe cap. Trebuie avut grijă ca firul să nu se încurce atunci când îl introduceți și ca dispozitivul să nu se pornească din greșeală.

 

Gama include monofilament într-o varietate de diametre și lungimi, astfel încât să se poată adapta perfect la echipamentul dumneavoastră. Monofilament de 1,4 mm până la 2 mm pentru mașini de tăiat și trimmere mici. Funcționează bine pentru tăierea ierburilor joase și a buruienilor. Pentru plantele mai înalte, se poate folosi un fir monofilament de 2,4 mm. Pentru ierburi și buruieni foarte înalte, este mai bine să folosiți produse mai rezistente, cu o grosime de 3 mm. Nu uitați să alegeți întotdeauna grosimea corectă a monofilamentului - cumpărarea unui produs cu un diametru diferit de cel dedicat poate deteriora echipamentul.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
2024-04-16
super
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel