seifuri și cutii valori

( numărul de produse: 10 )

UN SEIF CA FIIND CEL MAI BUN MOD DE A DEPOZITA OBIECTELE DE VALOARE

 

Seifuri sunt dispozitive robuste, cu un grad foarte ridicat de durabilitate și rezistență la deteriorări și factori externi. Protejează eficient bunurile valoroase împotriva furtului sau deteriorării, fabricate din materiale rezistente la foc, acestea protejează bunurile personale nu numai de hoți, ci și în caz de incendiu. Un seif este un accesoriu esențial atunci când se depozitează sume mari de bani, bijuterii sau documente importante în casă. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a depozita moșteniri de familie valoroase (inclusiv cele cu valoare sentimentală), agende, jurnale și orice altceva care nu ar trebui să cadă în mâinile străinilor.

 

Seifuri și casete nu sunt folosite doar în casă, ci și în birouri și hoteluri. Ele sunt prezente oriunde este important să se asigure că anumite lucruri sunt bine protejate. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și culori, ceea ce facilitează alegerea celui mai potrivit model pentru dvs., fie că este vorba de casa dvs. sau de afacerea dvs. Alegeți dintre seifuri și seifuri cu încuietori cu combinație electronică, încuietori cu cheie sau modelele tot mai populare de deschidere cu amprentă digitală.

 

SAFURI APROBATE

 

Seifuri aprobate sunt cele mai robuste dispozitive din această categorie. Acestea dispun de certificarea necesară pentru a dovedi funcționarea lor fiabilă printr-o serie de teste de simulare a pericolelor. Printre acestea, există echipamente în mai multe clase, care variază în funcție de gradul de rezistență a seifului în cauză:

 

certificarea antiefracție a încuietoarei,


certificat care confirmă rezistența la foc a aparatului,


certificarea gradului de susceptibilitate la deteriorări mecanice.

 

Fiecare certificat respectă standardele UE și specifică exact cât timp poate rezista seiful la condiții dure fără a fi deteriorat. Seifurile omologate sunt mai scumpe decât cele standard, dar protejează mult mai bine obiectele plasate în ele. Dacă doriți să securizați ceva cu adevărat valoros, acest tip de seif merită cu siguranță să fie ales.

 

SECURITATE STANDARD

 

Seif standard tinde să fie de mărime medie, dar este sigur că poate conține lucruri esențiale, cum ar fi pașaportul, cheile sau bijuteriile. Nu are la fel de multe certificări ca și seifurile certificate, dar se remarcă prin prețul său competitiv. Acesta va funcționa bine ca un seif de casă în care, pe lângă bijuterii, bani sau documente, puteți depozita și medicamente care nu trebuie să ajungă în mâinile copiilor.

 

O alternativă la un seif cu combinație robustă este un carcasă metalică. Este o soluție excelentă pentru depozitarea banilor sau a altor obiecte de valoare, de exemplu, în timpul unei călătorii de afaceri. Casetă va fi foarte util în hotelurile unde nu există seif și este mult mai ieftin decât un seif clasic. Prețul său scăzut va permite, de asemenea, să fie achiziționat de studenții care locuiesc într-un cămin sau de cei care împart un apartament cu colegii de cameră. De asemenea, va oferi o bună securitate pentru obiectele de valoare în cazul în care curățătorii vin în casă.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Totul a fost perfect!
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel