balamale

( numărul de produse: 362 )

BALAMALE - ESENȚIALE PENTRU FINISAREA CASEI

 

Balamale pentru construcții sunt indispensabile pentru lucrările de finisare și renovare. Acestea permit ca elementele individuale ale structurii să fie fixate astfel încât să se poată deplasa. Se oferă spre vânzare balamale de ușă diferite tipuri - încastrate, cu aripi, precum și cârlige de construcție. Aceste produse sunt de obicei fabricate din oțel galvanizat, astfel încât au protecție împotriva coroziunii și pot fi utilizate și în aer liber. Să nu uităm balamale pentru ferestre, uși și obloane.

 

BALAMALE PENTRU UȘI ȘI FERESTRE

 

Cel mai frecvent tip de balama este balamale de ușă. Acestea permit ca foaia de ușă să fie fixată în siguranță pe cadru, astfel încât aceasta să poată fi deschisă și închisă liber și fără probleme. Pentru a monta ușa în cadru, utilizați următoarele balama înșurubată care este format din două părți: una care se plasează în deschiderea din cadrul ușii și cealaltă care se instalează în foaia ușii. Punctul cheie în timpul instalării este suprapunerea celor două părți, astfel încât să se realizeze o conexiune care să asigure deschiderea ușoară a ușii. De asemenea, balama înșurubată facilitează demontarea ușii - pur și simplu ridicați foaia și glisați o parte a balamalei din cealaltă. Acest lucru poate fi inevitabil atunci când este planificată o renovare a camerei sau o întreținere a ușilor.

 

Balama de balansare poate fi utilizat atât pentru montarea ușilor în casă, cât și pentru montarea de porți sau porți de acces. Acesta asigură deschiderea și închiderea ușoară a ușii și, datorită designului său din alamă sau nichel, garantează rezistența la deteriorări mecanice și la sarcini grele. Disponibil în mai multe culori - m.în. alamă, auriu, satinat, metalizat sau lăcuit alb - permite o potrivire perfectă cu interiorul sau cu împrejurimile respective.

 

BALAMALE DE CONSTRUCȚIE PENTRU GARDURI

 

Gardurile au o funcție la fel de importantă ca și ușile, fiind primul mijloc de securizare a unei proprietăți. Balamale genunchi, rostogolire sau swinging să facă gardul complet funcțional și să asigure stabilitatea necesară.

 

Balama întoarsă este un tip de balama, indispensabilă la instalarea porților și a porților pe stâlpi, precum și a elementelor de împrejmuire. Este potrivit pentru sudare și, prin urmare, asigură durabilitatea suspensiei și stabilitatea acesteia pentru mulți ani de acum încolo. Calitatea înaltă a materialului (oțel) asigură rezistența la deteriorări mecanice, iar balamalele în sine, datorită aspectului lor estetic, se integrează bine cu celelalte elemente ale gardului.

 

Balama de centură este, de asemenea, folosit pentru a agăța grilaje și uși. De asemenea, funcționează bine la asamblarea mobilei, făcând posibilă atașarea ușilor la carcasele staționare. Fabricat din oțel galvanizat, acesta va fi potrivit pentru utilizare în aer liber - rezistența sa la umiditate și la condițiile meteorologice variabile înseamnă că va funcționa fără probleme în anii următori.

 

BALAMALE DECORATIVE

 

Balamale decorative datorită aspectului lor neobișnuit, ele joacă nu numai un rol funcțional, ci și decorativ pentru structurile care urmează să fie instalate. Se remarcă în special balamalele pentru obloane, balamalele decorative pentru unghiuri, balamalele pentru foișoare și cârligele decorative pentru construcții.

 

Balamale metalice cu un finisaj decorativ poate fi folosit atât în interior cât și în exterior. În plus față de utilizarea lor în instalarea ferestrelor și ușilor, ele sunt adesea folosite pentru a crea vârste în cutii sau uși în mobilierul în stil antic. Balamale pentru ferestre să permită realizarea unor conexiuni mobile între foaia de oblon și fațadă. Obloanele se întorc în favoarea lor și sunt din ce în ce mai frecvente în clădirile private, deși până acum ceva timp acestea împodobeau doar casele vechi și casele de oraș. Aspectul elegant al balamalei decorative va adăuga frumusețe obloanelor dvs. și, datorită rezistenței sale ridicate la intemperii, balamaua va rămâne în stare impecabilă pentru o perioadă lungă de timp.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel