cabluri, linii și coloane ascendente

( numărul de produse: 5 )

STRINGS

 

Cordonul de zidărie pentru marcarea liniilor drepte în cursul diferitelor lucrări de construcții. Fabricat din plastic, este rezistent la rupere și întindere. Vândut sub formă de rolă de plastic, este indispensabil atunci când se efectuează lucrări de zidărie, pictură sau topografie.

 

MONOFILAMENTE

 

Coarda de zidărie va fi utilă la ridicarea clădirilor și a altor structuri de utilitate publică în curte sau pe lotul de pământ. Cu ajutorul acestuia, se poate delimita zona care urmează să fie construită și se pot stabili linii drepte, în funcție de care vor fi așezate cărămizile și blocurile care vor forma pereții. Monofilamentul de plastic are o rezistență ridicată la deteriorări mecanice, iar culoarea distinctivă îl distinge de mediul înconjurător.

 

PIONS

 

Un fir cu plumb de zidar va funcționa în orice atelier. Poate fi folosit atât de profesioniști, cât și de constructori amatori. Acesta joacă un rol important în timpul lucrărilor de zidărie și are sarcina de a marca liniile verticale pe diferite planuri. Montanții sunt confecționați din oțel robust, rezistent la efectele dăunătoare ale apei și ruginei - acest lucru permite utilizarea montanților chiar și în condiții dificile. Datorită dimensiunilor și greutății reduse, înălțătoarele pot fi transportate la locul de muncă fără dificultate.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Foarte calitative!
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel