prize, fișe portabile și tripluri

( numărul de produse: 64 )

PRIZE DE CURENT, PRIZE PORTABILE ȘI SEPARATOARE

 

PRIZE ELECTRICE

 

Prize electrice sunt o parte indispensabilă a echipamentului oricărei clădiri, permițând conectarea consumatorilor la rețeaua electrică. În zilele noastre, prizele electrice nu sunt doar o parte utilă a camerelor, ci și o decorare delicată care poate contribui la adăugarea de varietate la un design interior. Sunt disponibile la vânzare prize cu întrerupătoare și rame în diferite culori, astfel încât să puteți alege cu ușurință accesoriul potrivit pentru a se potrivi cu decorul camerei în cauză. Prizele montate încastrate devin, de asemenea, din ce în ce mai populare.

 

Contacte electrice au o funcție preponderent utilitară și permit alimentarea cu energie electrică a tuturor aparatelor RVT și electrocasnice din încăpere, precum și a uneltelor electrice. Prizele electrice moderne sunt echipate cu un obturator suplimentar care protejează căile de curent de pătrunderea murdăriei. Deschidere este, de asemenea, extrem de util atunci când în casă locuiesc copii mici. Aceasta va împiedica copilul să introducă un creion sau un deget în interiorul cuibului, iar părintele poate fi asigurat de siguranța copilului. Întrerupătoare montate încastrate i prize are un aspect subtil, discret și nu interferează cu designul interior după instalare. Există o gamă de produse de dimensiuni mici cu o funcție pur utilitară, precum și versiuni cu suprapuneri decorative. În cazul prizelor pentru baie, se recomandă să alegeți un model cu o clapetă suplimentară pentru a proteja sursa de alimentare de contactul accidental cu apa.

 

CONTACTE

 

Plug-in-uri sunt utilizate pentru a conecta aparate, cum ar fi aspiratorul sau încărcătorul de laptop, la cabluri. Unele sunt legate la pământ, ceea ce le face mai sigure, deoarece protejează împotriva electrocutării. Există, de asemenea, prize cu un comutator pornit/oprit, o diodă sau modele concepute pentru a ajunge în locuri greu accesibile.

 

 

Priză electrică este ideală ca accesoriu de înlocuire pentru articolele folosite și poate înlocui, de asemenea, produse mai puțin practice. Mufele includ modelele simplu, plat, precum și pivotantpentru a evita răsucirea cablului și deteriorarea acestuia. Dopuri înclinate sunt alegerea ideală pentru conectarea cablurilor în locuri greu accesibile. Cele deja menționate prize cu întrerupător permite întreruperea alimentării fără a scoate ștecherul din priză - o opțiune deosebit de practică atunci când accesul la accesoriu este dificil. Unele dintre aceste modele au și un LED, astfel încât să putem localiza comutatorul chiar și pe întuneric. O altă îmbunătățire utilă a fișelor este mânerul sau maneta, care facilitează scoaterea obiectului din priză fără a vă îngrijora că priza ar putea fi deteriorată. Puteți obține, de asemenea, o priză care poate fi utilizată în aer liber - modelele de acest tip sunt extrem de rezistente la scurgeri și, de obicei, sunt fabricate din cauciuc.

 

SOLUȚII

 

Splitter i teeprecum și extensiile cu mai multe prize, permit conectarea mai multor dispozitive la sursa de alimentare cu energie electrică. Noi îi numim hoți. Sunt disponibile pentru vânzare separatoare cu 2, 3 sau 4 intrări adecvate pentru diferite tipuri de prize. Diferitele culori, forme și destinații de utilizare fac posibilă adaptarea splitterului la nevoile individuale. Acestea vă oferă mai multe posibilități de organizare a camerei, deoarece nu trebuie să planificați dispunerea aparatelor electrice în funcție de prizele disponibile. Această soluție este ideală, de exemplu, în birourile în care există o mulțime de dispozitive alimentate și puține surse de energie electrică. În același mod, aceste produse sunt foarte importante pentru clădirile vechi, unde există de obicei doar o singură priză pe cameră. Separatoarele realizate din plastic sunt rezistente la deteriorări și păstrează un aspect estetic.

 

Mici separatoare sunt o alternativă utilă la prelungitoare și pot adăuga până la patru prize suplimentare. De asemenea, produsul dispune de o manoperă robustă folosind materiale de înaltă calitate, protejând componentele critice. Carcasa sigilată nu permite intrarea niciunui contaminant care, dacă ar intra, ar putea duce la un scurtcircuit sau la deteriorarea splitterului. Unele modele sunt echipate suplimentar cu întrerupătoare - o soluție funcțională și foarte sigură. În loc să scoateți de fiecare dată banda de alimentare din priză, este suficient să apăsați un buton pentru a deconecta aparatele conectate. În acest fel, atunci când suntem departe de casă, nu trebuie să ne facem griji cu privire la scurtcircuitarea bruscă și arderea echipamentului nostru în caz de urgență sau furtună.

 

De asemenea, tee electric este cel mai simplu și de departe cel mai ieftin mod de a îmbunătățire a beneficiat de spații spații rezidențiale sau comerciale. Datorită intrărilor dispuse diferit, puteți alege cea care se potrivește nevoilor dvs. Despărțitoarele de prelungitoare oferă oportunități similare cu cele ale despărțitoarelor de priză și permit ca firul să fie tras într-o locație departe de contact, oferind posibilitatea de a utiliza dispozitive cu cabluri scurte. Modele cu împământare sau fără împământare disponibile pentru cumpărare. Separatoare de grădină dar au un capac pentru a proteja priza de contactul cu apa. Acestea vor fi indispensabile pentru întâlnirile în aer liber cu familia sau prietenii și vă vor oferi posibilitatea de a vă conecta radioul, boxele sau încărcătorul de telefon într-un singur loc.

 

Atunci când alegeți un despicător, principalul considerent ar trebui să fie scopul specific al acestuia. Primul criteriu de selecție este numărul de prize de curent care se află în cameră. Pentru camera unui copil, două prize pot fi suficiente, dar o soluție mult mai practică va fi popularul tee, care va adăuga încă un spațiu. Cu toate acestea, pentru camera de zi sau pentru birou, este necesar să alegeți o plintă mult mai mare, la care pot fi conectate până la cinci dispozitive. Numărul de puncte nu este nesemnificativ - fiecare splitter se distinge prin încărcătura sa corespunzătoare. Dacă alegem unul mai mic și adăugăm mai multe ramuri la el, acesta poate deveni puternic supraîncărcat și poate eșua.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
2024-09-08
Multumut
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel