ÎNCUIETORI PENTRU MOBILIER

( numărul de produse: 29 )

AVEȚI GRIJĂ DE INTIMITATEA DVS. CU ÎNCUIETORI PENTRU MOBILIER

 

În seturile de mobilier tradiționale și populare, este foarte rar să găsești piese echipate cu un dispozitiv de blocare. Încuietori pentru mobilă oferă o protecție excelentă pentru efecte personale, documente importante, bijuterii valoroase, suveniruri sau bani. Prin instalarea unei încuietoare, veți restricționa în mod eficient accesul terților la proprietatea dvs. De asemenea, acestea protejează conținutul unui sertar sau al unui dulap de copiii mici care, împinși de curiozitate, ar putea distruge obiecte de valoare sau ar putea trece cu vederea documente importante și bani.

 

Încuietoare pentru mobilă va fi deosebit de util atât în biroul de acasă, cât și în biroul de la locul de muncă, permițând păstrarea intimității. Produsele fabricate din materiale durabile vor funcționa bine timp de mulți ani. Mobilierul securizat în mod corespunzător va asigura că datele sau obiectele personale protejate nu vor cădea în mâini greșite. Ele pot fi montate pe mobilierul independent, cum ar fi dulapuri, comode, baruri, precum și pe casete sau cutii.

 

Încuietoare de top pentru mobilă precum și blocare casetă este ușor de instalat și protejează eficient împotriva deschiderii. Poate fi montat în toate tipurile de fronturi de mobilier, uși și sertare. Vine cu un set de chei și cilindru de blocare crește nivelul de securitate. Acest lucru se datorează faptului că aceste tipuri de încuietori au un mecanism propriu și sunt rezistente la deteriorări și încercări de efracție.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel