ÎNCUIETORI PENTRU MOBILIER

( numărul de produse: 29 )

AVEȚI GRIJĂ DE INTIMITATEA DVS. CU ÎNCUIETORI PENTRU MOBILIER

 

În seturile de mobilier tradiționale și populare, este foarte rar să găsești piese echipate cu un dispozitiv de blocare. Încuietori pentru mobilă oferă o protecție excelentă pentru efecte personale, documente importante, bijuterii valoroase, suveniruri sau bani. Prin instalarea unei încuietoare, veți restricționa în mod eficient accesul terților la proprietatea dvs. De asemenea, acestea protejează conținutul unui sertar sau al unui dulap de copiii mici care, împinși de curiozitate, ar putea distruge obiecte de valoare sau ar putea trece cu vederea documente importante și bani.

 

Încuietoare pentru mobilă va fi deosebit de util atât în biroul de acasă, cât și în biroul de la locul de muncă, permițând păstrarea intimității. Produsele fabricate din materiale durabile vor funcționa bine timp de mulți ani. Mobilierul securizat în mod corespunzător va asigura că datele sau obiectele personale protejate nu vor cădea în mâini greșite. Ele pot fi montate pe mobilierul independent, cum ar fi dulapuri, comode, baruri, precum și pe casete sau cutii.

 

Încuietoare de top pentru mobilă precum și blocare casetă este ușor de instalat și protejează eficient împotriva deschiderii. Poate fi montat în toate tipurile de fronturi de mobilier, uși și sertare. Vine cu un set de chei și cilindru de blocare crește nivelul de securitate. Acest lucru se datorează faptului că aceste tipuri de încuietori au un mecanism propriu și sunt rezistente la deteriorări și încercări de efracție.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 56 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-02
S-a potrivit caracteristicilor
2024-05-01
Seriosi, produsele au fost ambalate adecvat.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel