CONECTORI DE MOBILIER

( numărul de produse: 23 )

Conectori de mobilier sunt componente mici fără de care nu ar fi posibilă crearea unei piese de mobilier noi sau restaurarea uneia la mâna a doua. Cu acestea, elementele individuale ale unui dulap, ale unei mese sau ale unei biblioteci formează o combinație solidă și durabilă.

 

Conexiuni cu șuruburi să facă posibilă îmbinarea plăcilor de mobilier din care urmează să fie confecționată o nouă piesă de mobilier. Conectorul cu șuruburi este fabricat din oțel, ceea ce garantează stabilitatea și robustețea piesei de mobilier rezultate atunci când este utilizat pentru înșurubare. Este, de asemenea, o componentă indispensabilă pentru instalarea blaturilor atunci când se amenajează o bucătărie sau o cameră utilitară. Datorită suprafeței sale galvanizate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ruginirea acestuia în încăperile expuse la niveluri ridicate de umiditate.

 

O altă componentă care poate fi extrem de utilă la asamblarea sau repararea mobilei este conector excentriccare este necesară pentru a îmbina plăcile de mobilier în unghiuri drepte. Un mecanism special asigură că conectorul este blocat într-o poziție sigură, astfel încât puteți fi siguri de stabilitatea structurală. Accesoriul este fabricat din metal rezistent la coroziune, astfel încât va funcționa bine în bucătărie, baie sau în exterior. Pentru a păstra mobilierul în stare bună, este important să se asigure o circulație suficientă a aerului între componentele mobilierului. Gurile de aerisire plăcute din punct de vedere estetic vor preveni apariția mucegaiului în zonele care sunt cele mai vulnerabile la acesta. În plus față de conectori, merită să alegeți, de asemenea, ochelarii pentru cabluri, care sunt ideali, mai ales în birouri, pentru a ascunde numeroasele cabluri electronice. Atașamente pentru pat, pe de altă parte, va fi de neînlocuit atunci când se vor îmbina lamelele laterale cu cele superioare pentru a forma un cadru stabil.

 

Poduri de cabluri sunt un accesoriu de mobilier, deosebit de util în birouri sau cabinete private. De asemenea, acestea sunt ideale pentru interioarele casnice, unde estetica este importantă și unde trebuie ascunse numeroase cabluri. Elementul poate fi montat pe un birou sau pe o masă unde lucrați. Datorită utilizării sale, cablurile de calculator, precum și cele de la alte echipament birourile nu se vor încurca sub mobilă. Gaură canal de scurgere din plastic de înaltă calitate. Mare selecție dimensiunile și culorile găurii de la grommet vă permit să potriviți perfect accesoriul la nevoile dvs.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 56 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-01
no 1
2024-06-12
Livrarea cam greoaie.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel