Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

ALUNECĂRI DE MOBILIER

( numărul de produse: 1 )

Atunci când vă mutați sau redecorați, ridicarea segmentelor de mobilier este o activitate destul de dificilă și obositoare. Soluția la această problemă sunt niște elemente mici numite "glisiere pentru mobilă". Indiferent dacă plănuiți să vă redecorați camera de zi sau spațiile comerciale, o glisieră de mobilier va funcționa perfect. Aceste produse vor funcționa bine și într-un atelier de tapițerie sau de bricolaj.

 

Atașamentul glisorului protejează mobila de deteriorare atunci când este mutată. De asemenea, va acoperi perfect picioarele mobilei și va proteja podelele de zgârieturi. Aceste elemente se prezintă sub formă de tuburi rotunde sau pătrate, care oferă, de asemenea, un finisaj estetic plăcut mobilierului. Asamblarea este foarte simplă și rapidă, iar glisierele în sine, datorită materialelor de înaltă calitate utilizate, sunt rezistente la stres și vor dura mult timp. Produsele sunt disponibile în metal, teflon sau plastic. Fiecare dintre aceste tipuri are o suprafață netedă care facilitează mutarea mobilierului. Tipul de material utilizat trebuie ales în funcție de ceea ce este acoperit podeaua.

 

TAMPOANE AUTOADEZIVE

 

Plăcuțele autoadezive sunt folosite pentru a lipi picioarele unei varietăți de mobilier de casă și de birou - scaune, fotolii, pufuri, mese, birouri, dulapuri etc. Plăcuțele sunt fabricate din pâslă moale și, prin urmare, sunt excelente pentru a proteja podelele de deteriorări. Plăcuțele sunt fabricate din pâslă moale și, prin urmare, oferă o protecție excelentă împotriva deteriorării pardoselilor, permițând mișcarea liberă a mobilierului fără a expune suprafețele laminate delicate sau pardoselile scumpe din lemn la zgârieturi.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel