FOI, RULOURI ȘI BENZI

( numărul de produse: 8 )

FOI ABRAZIVE

 

Pânza abrazivă este un material care permite netezirea și șlefuirea diferitelor suprafețe. Pânza este potrivită pentru utilizarea cu unelte electrice, în special cu șlefuitoarele orbitale. Se prezintă sub formă de foi pătrate sau dreptunghiulare, precum și în formă de delta. Gama include hârtii rezistente la apă, hârtii impregnate cu o legătură de rășină sintetică și hârtii cu găuri de tip Velcro - pentru șlefuitoarele echipate cu un sistem de aspirare a prafului. Foile de șlefuit sunt disponibile în diferite gradații (de la 24 la 2000), iar alegerea trebuie să se bazeze pe tipul de material care urmează să fie tratat cu hârtia.

 

ROLE DE ȘLEFUIRE

 

Hârtia de șlefuit în role este un material popular utilizat pentru șlefuirea și abraziunea diferitelor suprafețe. Rolele de șlefuit se găsesc cel mai frecvent în lățimi de 9,5 cm; 11,5 cm sau 20 cm și lungimi de 3 sau 50 m. Suportul rolei poate fi de hârtie sau de pânză, iar dedesubt poate fi prevăzut cu Velcro pentru a ajuta la fixarea rolei pe scula electrică. Rolele abrazive sunt fabricate cu ajutorul unui agent de lipire care leagă granulele abrazive de suport. Electrocorundumul este cel mai frecvent utilizat pentru oțel, lemn și metale neferoase. Sticla, piatra și materialele plastice se lucrează mai bine cu hârtie abrazivă din carbură de siliciu, în timp ce hârtia care conține rășini sintetice este ideală pentru lucrul la mașină. Cele mai multe produse pot fi utilizate atât în stare uscată, cât și umedă.

 

CURELE ABRASIVE

 

Benzile abrazive sunt disponibile în mai multe dimensiuni, tipuri și granulații. În funcție de tip, le împărțim în benzi abrazive din corindon, zirconiu, ceramică și nețesute. Cele mai populare sunt benzile de șlefuire cu bandă largă și benzile de șlefuire cu file mici pentru șlefuirea țevilor.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel