pile

( numărul de produse: 40 )

Filele sunt unelte abrazive care sunt utilizate pentru prelucrarea și finisarea diferitelor materiale, cum ar fi lemnul, metalul, materialele plastice și altele.

 

Ele constau dintr-o placă metalică, cunoscută sub numele de tablă, care are pe suprafața sa dinți sau tăieturi, cunoscute sub numele de dinți. Dinții unui fișier variază în ceea ce privește dimensiunea, forma și amplasarea, ceea ce afectează tipul de prelucrare care poate fi realizat cu ajutorul lor. Aceștia sunt utilizați pentru îndepărtarea materialului, ajustarea formelor, netezirea suprafețelor și crearea de detalii precise. Ele sunt indispensabile pentru sculptură, prelucrarea metalelor, repararea mobilei, precum și pentru artizanat și bricolaj.

 

În funcție de nevoile dumneavoastră, există diferite tipuri de fișiere disponibile. Există fișiere de diferite grosimi și forme, cum ar fi fișierele conice, fișierele plate, fișierele triunghiulare, fișierele semirotunde sau fișierele specializate pentru sculptură. Alegerea fișierului potrivit depinde de tipul de material care urmează să fie prelucrat, precum și de efectul și precizia dorite.

 

Atunci când utilizați un fișier, este important să mențineți presiunea și direcția de mișcare corecte pentru rezultate optime și pentru a evita deteriorarea fișierului sau a materialului prelucrat. Curățarea și întreținerea regulată a fișierelor ajută la menținerea ascuțimii și a performanței acestora.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Foarte calitative!
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel