Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

MÂNERELE UȘILOR

( numărul de produse: 186 )

Mânerele ușilor sunt elemente mici, dar care atrag atenția. Dacă sunt selectate în mod necorespunzător, acestea pot afecta negativ atât estetica ușii, cât și aspectul întregii încăperi. Pe lângă considerentele de ordin estetic, este de asemenea important ca mânerele să fie confortabile, practice și bine făcute - mai ales că le folosim în fiecare zi. Acestea pot fi prevăzute cu un semn pătrat, dreptunghiular, rotund sau alungit și în mai multe culori, astfel încât să puteți alege cu ușurință piesa potrivită pentru ușa dumneavoastră. Atunci când alegeți un mâner de ușă, merită să investiți într-un produs fabricat din materiale de înaltă calitate. Acest lucru va garanta buna funcționare și aspectul estetic pentru mulți ani.

 

Atunci când vă decideți asupra unui anumit design de mâner, merită să luați în considerare și aspectul ușii. Cu cât ușa este mai masivă, cu atât mânerul trebuie să fie mai mare pentru a se armoniza bine cu ansamblul. De asemenea, mânerul ușii trebuie să se potrivească cu stilul interiorului. Pentru interioarele moderne și minimaliste, cel mai bine este să alegeți mânere simple, delicate, care nu vor atrage atenția în mod nejustificat. Un alt parametru de ales este culoarea - pentru cei care preferă un decor aplicat, este recomandat să aleagă culoarea mânerului de culoarea ușii. În cazul unui interior modern, mânerele din oțel, aluminiu sau negru vor funcționa bine.

 

O farfurie cu mâner mic, de formă clasică pătrată sau rotundă, nu va fi prea vizibilă. Cu toate acestea, dacă mânerul trebuie să fie un element de design vizibil, merită să vă uitați la modelele cu escadroane mari și o formă alungită - ideale pentru ușile masive. Mânerele pentru ușile interioare sunt foarte des disponibile fără escrocherii. Acest lucru se datorează faptului că nu toate modelele de uși de interior sunt echipate cu încuietori cu cheie și nu este necesar să se prevadă un capac pentru mecanismul de blocare. Mânerele ușilor exterioare sunt fabricate din materiale durabile, rezistente la coroziune și la razele UV.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel