mânere pentru ferestre

( numărul de produse: 43 )

Mânerele de fereastră joacă un rol extrem de important în viața de zi cu zi, permițând deschiderea ferestrelor și intrarea aerului proaspăt în casă. Acestea au și o funcție decorativă și, în combinație cu rama ferestrei, creează aspectul final al întregii ferestre. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori, ceea ce face mult mai ușor de asortat cu cadrul și designul interior. Culorile de bază ale mânerelor de ferestre sunt alb și maro și există mânere atât pentru ferestrele din plastic, cât și pentru cele din lemn.

 

Mânerele universale pentru ferestre cu un singur cadru sunt o alegere bună - sunt o completare elegantă pentru aproape orice tip de cadru. Cu toate acestea, dacă doriți să subliniați eleganța și caracterul clasic al ferestrelor dvs., cel mai bine este să alegeți mânere cu două mânere într-o nuanță de alamă sau argintie - acestea se vor potrivi perfect cu ramele ferestrelor din lemn.

 

Mânerele de fereastră permit deschiderea ferestrei la lățimea maximă, înclinarea sau setarea la microînclinare. Printre ofertele de vânzare se numără mânerele în variante de bază, care deschid fereastra atunci când sunt rotite, precum și mânerele de fereastră cu butoane. În acest caz, este posibilă deschiderea sau înclinarea ferestrei numai după ce se apasă butonul și se eliberează încuietoarea - recomandat în special atunci când în casă locuiesc copii.

 

MÂNERE DE BALCON

 

Mânerul de prindere extern al balconului este un accesoriu foarte practic, denumit în mod obișnuit "încuietoarea pentru fumători". Fabricat din plastic, este rezistent la deteriorări mecanice și la condițiile meteorologice schimbătoare. Acest produs vă permite să închideți și să deschideți ușa balconului din exterior. Cu ajutorul acestuia, puteți evita să atingeți și să murdăriți sticla ușii de la balcon.

 

Mânerul de balcon își va găsi aplicația în fiecare casă, asigurând libera circulație atât în interior, cât și în exterior. Datorită formei sale discrete, mânerul nu interferează cu aspectul ușii de balcon și se integrează bine. Poate fi atașat atât la ușile de balcon, cât și la ușile glisante.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
2024-09-03
Produse de calitate, livrare promptă!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel