MÂNERE ŞI BUTOANE

( numărul de produse: 300 )

Mânerele și butoanele sunt accesorii care adaugă funcționalitate și estetică ușilor, dulapurilor sau sertarelor. Ele nu sunt doar practice, ci au și un rol decorativ, adăugând caracter și stil unei încăperi. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni, materiale și finisaje pentru a se potrivi preferințelor individuale și stilului interior.

 

Mânerele sunt folosite pentru a deschide și închide uși, dulapuri, ferestre și multe altele, în timp ce butoanele sunt adesea folosite la sertare și dulapuri. Ambele sunt ușor de instalat și de aplicat.

 

Un factor important atunci când alegeți un mâner sau un buton este ergonomia și ușurința de utilizare. Un mâner sau un buton care este confortabil și ușor de utilizat facilitează utilizarea zilnică a ușilor sau a mobilierului.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel