ÎNCUIETORI CU MORTAR

( numărul de produse: 70 )

CE ÎNCUIETOARE DE ÎNCUIETORI SĂ ALEGEȚI?

 

Încuietorile pentru uși sunt disponibile în mai multe variante, care diferă în ceea ce privește designul și metoda de blocare. Încuietorile cu cilindru cu cheie sunt cea mai frecventă alegere - acestea sunt ideale atât pentru ușile exterioare, cât și pentru cele interioare.

 

O încuietoare încastrată cu un mecanism de blocare este concepută pentru instalarea în ușile de baie.


Încuietoarea încuiată pentru ușile de cameră nu este la fel de blindată ca modelele pentru ușile exterioare. Folosește o încuietoare cu cheie sau cu un singur zăvor, astfel încât să puteți avea intimitate în cameră. Este o soluție excelentă în cazul în care împărțiți o casă sau un apartament cu mai mulți colegi de cameră. De asemenea, poate fi utilizat într-un studiu pentru a vă proteja documentele de alte persoane.


Încuietoarea încuiată fără cheie este utilă în orice locuință și nu are cheie sau altă încuietoare suplimentară. Acesta este activat numai prin apăsarea mânerului ușii.

 

Gama de încuietori pentru uși este foarte largă. Atunci când alegeți o încuietoare de ușă cu încuietori, ar trebui să acordați atenție în primul rând materialului din care este făcută. Materialul de fabricație este cel care determină dacă o încuietoare va funcționa fără probleme pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru este deosebit de important dacă achiziționați o încuietoare pentru o ușă exterioară, care trebuie să reziste la factori mult mai severi decât modelele utilizate în interiorul clădirii. Prin urmare, este recomandabil să alegeți o încuietoare din oțel cu un finisaj galvanizat, care va proteja mecanismul împotriva ruginii și a pierderii vieții. Atunci când alegeți o încuietoare de ușă încastrată, trebuie să verificați în prealabil și dimensiunile și în ce direcție se deschide pentru a alege piesa potrivită pentru ușa dvs. Montarea precisă va asigura o utilizare convenabilă și o funcționare fără cusur.

 

Încuietorile populare pentru încuietori de încuietori cu încuietori de tip mortar includ, de asemenea, modele cu role, cu lacăt, cu clichet, fără cheie și cu cilindru. Fiecare se caracterizează printr-un design și un scop diferit.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2024-01-24
Ok
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel