zăvor aplicat

( numărul de produse: 38 )

ÎNCUIETOARE DE SUPRAFAȚĂ CA SIGURANȚĂ SUPLIMENTARĂ A UȘII

 

Încuietorile de suprafață sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o securitate suplimentară a ușilor. Acestea sunt ușor de instalat și, în același timp, dificil de forțat. Intrarea într-un apartament sau într-o casă securizată cu o încuietoare cu încuietori și încuietori de suprafață va fi foarte dificilă, astfel încât să putem merge la serviciu în fiecare zi fără să ne facem griji pentru bunurile noastre.

 

Încuietorile de suprafață nu necesită găurirea ușii, deoarece acestea se adaugă la încuietoarea principală, care blochează intrarea. Prin urmare, o încuietoare de suprafață poate fi montată pe ușă după ce foile de ușă au fost deja instalate. Aceasta este o modalitate practică de a adăuga rapid un plus de securitate la o cameră și de a reduce probabilitatea de spargere. Acestea sunt instalate în așa fel încât să poată fi deschise din exterior cu o cheie și din interior cu un zăvor sau un buton. Spre deosebire de încuietorile încastrate, o încuietoare montată la suprafață nu trebuie să fie introdusă într-o gaură specială. Aceasta este o soluție convenabilă, în special atunci când foaia ușii este prea subțire pentru a se potrivi cu o încuietoare tradițională. O încuietoare de suprafață este potrivită nu numai pentru case și apartamente - poate fi, de asemenea, o soluție de securitate excelentă pentru birouri și apartamente închiriate, un garaj, o magazie de unelte de grădină sau o poartă sau o ușă.

 

ÎNCUIETORI DE SUPRAFAȚĂ CU CILINDRU

 

Încuietoarea cu cilindru este utilizată în principal pentru ușile rezidențiale. Când este închisă, știfturile imobilizează cilindrul, făcând imposibilă redeschiderea încuietorii fără cheie. Este doar un element de securitate suplimentar față de încuietoarea principală a ușii și poate fi o alternativă la zăvorul clasic pentru aproape orice ușă. Acest tip de securitate este adesea utilizat pentru birouri, săli de clasă și săli de studiu.

 

Încuietorile de ușă cu cilindru montate la suprafață sunt relativ ieftine. Ca o alternativă la acestea, se poate folosi o încuietoare ciclică solidă, care se montează în interior. Este mai scumpă, dar are aprobările necesare pentru protecția împotriva efracției, astfel încât garantează un nivel foarte ridicat de eficiență și un sentiment de siguranță în propria locuință.

 

ÎNCUIETORI DE FERESTRE

 

Dacă locuiți la parterul unui bloc de locuințe sau al unei case individuale, accesul la interior este mult mai ușor datorită ferestrelor joase. Hoții se folosesc adesea de ferestre pentru a intra prin efracție. Pentru a contracara acest lucru, se recomandă instalarea de încuietori de fereastră care fac mai dificilă subminarea foii. O încuietoare de suprafață pentru blocarea ferestrelor oferă o protecție suplimentară a locuinței în timpul călătoriilor mai lungi, de exemplu, în vacanță sau în interes de serviciu. Încuietorile de suprafață montate pe obloane sunt robuste și rezistente la condițiile meteorologice schimbătoare. Datorită lor, obloanele din lemn nu vor fi doar decorative, ci și sigure împotriva efracției.

 

Atunci când achiziționați orice tip de încuietoare de suprafață, este de asemenea important să vă asigurați că aceasta are un aspect estetic plăcut. Închiderea suprafeței este vizibilă în orice moment, astfel încât alegerea formei și a culorii n

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel