FERĂSTRAIE PENTRU GĂURI DE FAIANȚĂ

( numărul de produse: 62 )

FERĂSTRAIE PENTRU GĂURI DE FAIANȚĂ - INDISPENSABILE PENTRU LUCRUL PE CERAMICĂ

 

Un tăietor de gresie (sau un ferăstrău de găurit) este unul dintre instrumentele care va asigura o prelucrare ușoară și rapidă a plăcilor. Ferăstrăul de găuri este un accesoriu pentru un burghiu, un polizor sau o altă unealtă cu lame dispuse în formă circulară. Acesta poate fi utilizat pentru a face cu precizie și fără efort diverse tipuri de găuri în plăci. Găurile sunt indispensabile pentru instalarea instalațiilor sanitare și a echipamentelor sanitare și de iluminat, precum și pentru cârlige sau dibluri. Aceste instrumente abradează smalțul, lăsând restul suprafeței intacte. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea ceramicii.

 

Atunci când alegeți un tăietor, acordați atenție formei dinților, astfel încât aceștia să poată pătrunde în glazură fără probleme și fără margini zimțate. Acestea sunt cele care determină dacă ferăstrăul de găuri își va îndeplini în mod adecvat rolul. Ferăstraiele cu diamant permit efectuarea de găuri fără a perturba structura plăcilor și sunt indispensabile acolo unde ferăstraiele obișnuite nu pot face treaba. Atunci când alegeți un ferăstrău de găurit, este important să luați în considerare și materialul care urmează să fie utilizat și adâncimea de tăiere necesară.

 

Găurile pot fi făcute în două moduri - uscat sau umed. Dacă doriți să tăiați găuri uscate, veți avea nevoie de un ferăstrău de găuri cu o plantă în interiorul tijei pentru a preveni supraîncălzirea acestuia în timpul lucrului. Pentru găurirea umedă, va fi nevoie de apă pentru a menține rece diamantul din ferăstrăul de găurit. Aceasta este o soluție eficientă, dar duce la dezordine prin stropirea apei în lateral și amestecarea acesteia cu praful. Prin urmare, prelucrarea uscată va economisi timp de curățare, dar necesită un tip special de produs.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel